Τα Coffee Island και στην Τρίπολη

Τα Coffee Island και στην Τρίπολη

Μάιος 28, 2015 - 09:48
0 σχόλια

Ανακαλύψτε το απολαυστικό «μυστικό» 

Η Ελληνική αλυσίδα με τα 256 καταστήματα σε Ελλάδα και το  εξωτερικό έρχεται και στην Τρίπολη, με το πολύτιμο μυστικό που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από 140.000 καθημερινοί λάτρεις του καφέ αποτελούν τους μυημένους πρεσβευτές του μυστικού των Coffee Island. Το μοιράζονται κάθε μέρα στο δρόμο, με ποτήρια Coffee Island στο χέρι, αλλά και στο σπίτι, στο γραφείο μέσω πληθώρας χαρμανιών και μονοποικιλιών των καφεκοπτείων Coffee Island.

Οι άνθρωποί τους, «δεν παίζουν» με τον καφέ, άρτια εκπαιδευμένοι σύμφωνα με διεθνή πρότυπα SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) και SCAA (Specialty Coffee Association of America), διαθέτουν υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη καφέ που καβουρδίζουν στην Ελλάδα. Οι άρτια εκπαιδευμένοι baristi  και ιδιοκτήτες των καφεκοπτείων Coffee Island, παρασκευάζουν τον καφέ ολόφρεσκο, στο espresso bar του καταστήματος αλλά σε προσκαλούν να «βγάλεις» και τον “barista” που κρύβεις μέσα σου.

Γνωρίστε το απολαυστικό «μυστικό» των Coffee Island. 

Σε λίγες μέρες θα είναι κοντά σας....


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.