Τα αυριανά αστέρια του Τένις έλαμψαν στις εγκαταστάσεις του ΣΑΤ στην Τρίπολη (pics,vid)

Τα αυριανά αστέρια του Τένις έλαμψαν στις εγκαταστάσεις του ΣΑΤ στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 01, 2017 - 16:21
4 σχόλια

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, οι Πανελλήνιοι Αγώνες τένις κατηγορίας Ε2,  για αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (ΣΑΤ) με την διεξαγωγή των τελικών στα μονά και διπλά.

Από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017, ο ΣΑΤ φιλοξένησε τους Πανελλήνιους Αγώνες Τένις Junior, όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 16 ετών (U16 και U12) πρόβαλλαν το ταλέντο τους, διεκδικώντας μια θέση στην κατάταξη. 

Η επιλογή του ΣΑΤ από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων, έγινε με κριτήριο ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι από τις πιο σύγχρονες της Πελοποννήσου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχάρη όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση και τους ευχήθηκε να κατακτήσουν όσες περισσότερες κορυφές μπορούν σε αυτό το άθλημα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αθανάσιος Αργειτάκης τόνισε πως έλαβαν μέρος στους αγώνες πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ ευελπιστεί και στο μέλλον να υπάρξουν παρόμοιες διοργανώσεις.

Ο κ. Καλτεζιώτης Πέτρος, γραμματείας του ΣΑΤ, τόνισε πως τα καλύτερα νέα αστέρια του ελληνικού τένις βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΣΑΤ.

Η Τρίπολη και ο ΣΑΤ μπορούν να διοργανώνουν τέτοιους αγώνες και θα τους διεκδικούν κάθε χρόνο

Ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος μίλησε για μια άριστη διοργάνωση την οποία χρειάζεται η Τρίπολη, ενώ διατράνωσε τη θέση του ότι ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να βρει γόνιμο έδαφος στην Αρκαδία.

Η κυρία Χριστίνα Ζαμπαθά μίλησε για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Αρκαδία που όσο περνά ο καιρός γίνεται και μεγαλύτερη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εγκαταστάσεις του ΣΑΤ, που όπως είπε, αξίζουν να φιλοξενήσουν κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις.
 

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

Arcadiaportal.gr Τα αυριανά αστέρια του τένις έλαμψαν στον ΣΑΤ


4 Σχόλια

Ο Αθλητισμός δεν έχει πολιτικές σημαίες. Ενώνει τους Έλληνες και τους κάνει υπερήφανους. Μπράβο στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους αγώνες τένις.Υψηλό επίπεδο αγώνων. Μπράβο στους διοργανωτές και στον Σ,Α,Τ. που οργάνωσαν τους αγώνες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.