Τα «Αστεριανά» highlights της προπόνησης (video)

Τα «Αστεριανά» highlights της προπόνησης (video)

Μάρτιος 04, 2015 - 22:48
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο το Σάββατο (7/3) συνεχίζεται με τους ποδοσφαιριστές της Αρκαδικής ομάδας για μία ακόμα προπόνηση να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο δείγματα του πλούσιου ταλέντου που διαθέτουν.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (4/3) οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έκαναν επίδειξη τεχνικής προσφέροντας εντυπωσιακές φάσεις βγάζοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου που διαθέτουν.

Πρωταγωνιστές αυτή την φορά ήταν ο Μπαράλες με το φανταστικό γκολ που σημείωσε, το κλέψιμο και το δοκάρι του Μπαντιμπανγκά, το μονοκόμματο σουτ γκολ του Κουρμπέλη αλλά και το φοβερό σλάλομ του Τάσου Παπαχρήστου τελειώνοντας την φάση με ωραίο πλασέ στην γωνία.

Σε όλες τις φάσεις κύριο χαρακτηριστικό αποτελεί το πάθος και η διάθεση των ποδοσφαιριστών που βγαίνει μέσα από την σκληρή αλλά μεθοδική δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις του Αστέρα.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Τα Highlight της προπόνησης! | Training Highlights!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.