Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics, vid)

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics, vid)

Φεβρουάριος 08, 2017 - 20:26
30 σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο ‘’Μέναλον’’  στην Τρίπολη την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου η εκλογές για την ανάδειξη της νέας εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Η εκτελεστική επιτροπή αποτελείτε από 9 εκλεγμένα τακτικά μέλη από τους 15 συνολικά υποψηφίους ενώ στα αναπληρωματικά μέλη της ελεκτικής και της εξελεκτικής επιτροπής δεν υπήρχαν επιπλέον υποψηφιότητες.

Πλέον μετά την εκλογή του νέου εννεαμελές συμβουλίου της ΕΠΣ Αρκαδίας τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα για την ανάδειξη του νέου προέδρου αλλά και για τις υπόλοιπες αρμοδιότητες των άλλων μελών.

Στις εκλογές της ΕΠΣ Αρκαδίας υπήρξε απαρτία καθώς το παρών έδωσαν και τα 29 σωματεία του νομού μας.

Πρώτος σε σταυρούς αναδείχθηκε ο κ. Θεόδωρος Παλιογιάννης με 25 ενώ από την πλευρά της ‘’Ανοιχτή ΕΠΣΑ’’ εκλέχθηκε μόνο ο κ. Σωτήρης Μπέλτσος λαμβάνοντας συνολικά 17 σταυρούς με τον κ. Δημήτρη Λουκά να μένει εκτός με 15 σταυρούς.

Το νέο εννεαμελές συμβούλιο της ΕΠΣ Αρκαδίας (η σειρά είναι με βάση τους σταυρούς)

1 Παλιογιάννης Θεόδωρος (25 ψήφους)

2. Σταύρος Τσαγγούρης (24 ψήφους)

3 Γεωργόπουλος Σταύρος (23 ψήφους)

4 Μπιρμπίλης Γεώργιος (23 ψήφους)

5 Βασιλόπουλος Ιωάννης (20 ψήφους)

6 Ζιώτης Ιωάννης (20 ψήφους)

7 Πάπαλος Ιωάννης (20 ψήφους) 

8 Μπέλτσος Σωτήριος (17 ψήφους) 

9 Σπέντζος Βασίλειος (17 ψήφους)

10 Λουκάς Δημήτριος (15 ψήφους)

11 Κουρούσιας Γεώργιος (14 ψήφους)

12 Γιαννιός Παναγιώτης (13 ψήφους)

13 Τσαντίλης Γεώργιος (12 ψήφους)

14 Αλέμης Ιωάννης (10 ψήφους) 

15 Κατσογιάννης Χρήστος (8 ψήφους) 

Αναπληρωματικά μέλη για την εκτελεστική επιτροπή

Ψυχογιός Επαμεινώνδας (28 ψήφους)

Τακτικά μέλη για την εξελεγκτική επιτροπή

Καρνέζης Χρήστος (28 ψήφους)

Κατσάνης Ιωάννης (28 ψήφους)

Πετρόπουλος Ιωάννης (28 ψήφους)

Αναπληρωματικό μέλος για την εξελεγκτική επιτροπή

Τζόρβας Παναγιώτης (28 ψήφους)

Ο κ. Θεόδωρος Παλιογιάννης αμέσως μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας δήλωσε πως η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Αρκαδίας θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί από την πλευρά της για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο δίνοντας όλοι όσοι εκλέχθηκαν από το πόστο τους  τον καλύτερο τους εαυτό ενώ ευχαρίστησε τα σωματεία που έδωσαν το παρών τονίζοντας πως τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο συμβούλιο για την εκλογή του νέου προέδρου.

Ο κ. Δημήτρης Λουκάς εκπρόσωπος της «Ανοιχτή ΕΠΣΑ» ευχαρίστησε και αυτός τους εκπροσώπους των σωματείων που έδωσαν το παρών από όλη την Αρκαδία δηλώνοντας ικανοποιημένος αλλά όχι ευχαριστημένος από την εκλογή ενός (Σωτήρης Μπέλτσος) από την κίνηση αυτή στο νέο συμβούλιο τονίζοντας πως θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια από όλα τα μέτωπα για το καλό του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Εκλογές ΕΠΣ Αρκαδίας


30 Σχόλια

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΣ.ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗΝ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ 11 ΟΜΑΔΕΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Κέρδισε την ΕΠΣ έπαθε πανωλεθρία στην αθηνα. Ξέρετε για ποιον μιλάμε.

Το αρκαδικό ποδόσφαιρο είναι άξιο των ανθρώπων που διοικούν τις ομάδες του που συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς βγάζοντας μία υποτέλεια που δεν αρμόζει στην Αρκαδία.Δεν πειράζει φάτε στη μάπα τους ίδιους καρεκλοκένταυρους για μία 4 ετια μέχρι να μείνουν 10 ομάδες

παλι τα ιδια τι να πω οι παραγοντες των ομαδων φταινε κανεις αλλος 20 χρονια οι ιδιοι ανθρωποι μπιρμπιλης.ζιωτης παλιογιαννης τι να πω ευτασαν 70 χρωννον ρε!!!!!!!!!!!!

Εδώ λουκάς εκεί λουκάς.... που είναι ο παυλής;;;;; εεεε συγγνώμη ο λουκάς ήθελα να πώ....

Επιτέλους ανανέωση μπράβο μπορείτε να πάτε το ποδοσφαιράκι και ακόμα παρακάτω Θα έπρεπε να ντρέπεστε

Παλιόγιαννης απλό μέλος ΕΠΣ και πάλι συγχαρητήρια το ήθος και η προσφορά θριάμβευσαν

02.11 έπρεπε να γράψεις εδώ Μήτσος εκεί Μήτσος που είναι ο Μήτσος; θα ήσουν μέσα......

Καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ., αυτό πρέπει να ευχόμαστε όλοι και ΟΧΙ να μεμψιμοιρούμε..... έχει πάρα πολύ δουλεια! Μπράβο και στο Θόδωρο!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Αλλοι τρέχανε για σταυρούς άλλοι βγήκανε και αυτοί που τρέχανε θα κάνουν κουμάντο.Οχι για να μην νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τί γίνεται.Το διαλύσατε το ποδόσφαιρο.

Μη φοβάσαι μεγάλε θα συνεχίσουν το έργο του προηγούμενου, μόνο μπράβο στο Θόδωρα αψίδα πρέπει να του στήσουν του ευεργέτη μας

Έξω απο το ποδόσφαιρο οι άνθρωποι που κατέστρεψαν τις Κυριακές μας είχατε μια ευκαιρία αλλά δείξατε πόσο μικροί είσαστε.Ρίχτε τους 20 λευκά να μην ξέρουν απο που τους ήρθε η κατραπακιά....

Η αλεπού μας έφευγε χωρίς να δείχνει πως την πείραξε που δεν έφτασε τα γινωμένα σταφύλια, μουρμουρίζοντας συνέχεια: «άγουρα, αγουρίδες!». Κι η κουκουβάγια, η Σοφία, έλεγε στα κουκουβαγάκια της: «Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια», και γέλαγαν όλοι μαζί. Αφιερωμένο στους αντιδραστικούς.... δείξτε λίγη μεγαλοψυχία, χάσατε ε και τι έγινε;

Κάτσε γραφε παροιμίες και γνωμικά διάβασε και κανένα παραμυθάκι με πρόβατάκια πριν κοιμηθείς , παλι καλά που δεν είμαστε και αναρχικά στοιχεία.Τι νικητές και χαμένοι, έχουμε ξύσει τον πάτο δεν πάει πιο κάτω , τι δεν καταλαβαίνεις?

Πάτερ, άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι» (Λκ. 23,34). Πατέρα μου συγχώρα τους και μη καταλογίζεις ενοχή στην συμπεριφορά τους.Αυτή ήταν η αντίδραση του Χριστού. Για τους αντιδρώντες συμπολεμιστές μας προς ενημέρωση....

ΚΑΝΟΝΑΣ: ;Οσοι δεν μπορούν να παίξουν ποδοσφαιρο γίνονται ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και όταν αποτυγχάνουν στην διαιτησία μπαίνουν στη διοίκηση της ΕΠΣ. Σκεφτείτε το λίγο.

Θέλουμε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται κανείς σωστός και σοβαρος να μπει υποψήφιος για την ΕΠΣΑρκαδιας.Και τελικά επιβιώνουν πολλοί φελλοί!!Εκτος κάποιων εξερεσεων φυσικά!!!)

Φοβερή ανανέωση με αποτυχημένους της διαιτησίας ***

Όποιος δεν του αρέσει φεύγει, μην κλαίγεται σαν παιδάκι που έχασε την .... κούκλα του. Ειδικά αν είναι κομματικό στέλεχος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.