Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας του 4ου All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας του 4ου All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Ιανουάριος 21, 2020 - 21:08
1 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία για το 4ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τους ψήφους να ξεπερνούν τους 19.000 και να αγγίζουν τους 20.000 σε ένα μοναδικό ρεκόρ που φανερώνει την επιθυμία όλων για την μεγάλη γιορτή του Ενωσιακού μας μπάσκετ στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο κλειστό της Τέντας στην Καλαμάτα.

Η πεντάδα της 1ης ALL STAR ομάδας: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Α.Ε.Μ. Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ), ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Α.Ε.Μ. Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ), ΣΤΑΒΑΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ), ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (Α.Ε.Μ. Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ), ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α.Ε.Μ. Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ).

Η πεντάδα της 2ης ALL STAR ομάδας: ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Α.Ε.Μ. Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ), ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Α.Ε.Μ. Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Σ. ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Α.Σ. ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ), ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Α.Σ. ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Βγάλατε δήμαρχο στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ 1000 ΨΗΦΟΥΣ ΛΈΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΦΊΛΕ ΚΌΨΕ ΜΠΆΣΚΕΤ Ν ΚΑΝΣΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ!! ΠΆΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΗ ΟΜΆΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;; ΕΊΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΠΑΙΔΙΆ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΎΒΙΟΥ ΤΟ ΘΕΤΙΚΌ ΘΑ ΞΈΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΊΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΝΟΎΜΕΡΑ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.