Τα απομεινάρια μιας προεκλογικής ομιλίας (pics)

Τα απομεινάρια μιας προεκλογικής ομιλίας (pics)

Ιούνιος 30, 2019 - 09:33
5 σχόλια

Αυτή την εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες παρουσίαζε ως χθες το βράδυ, Σάββατο 29 Ιουνίου, το πάρκο στην πλατεία Άρεως, μετά την προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Πρωθυπουργού το βράδυ της Παρασκευής εν όψει εκλογών. Μπουκάλια, κάθε είδους συσκευασία από σνακ, κύπελλα του καφέ και φυλλάδια, όλα πεταμένα τριγύρω.

Πεταμένα τριγύρω, όταν οι βυθιζόμενοι κάδοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Αυτή τη φορά ήταν ο πεζόδρομος της Άρεως που «υπέφερε» από την αδιαφορία των συμπολιτών μας. Πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τη δεύτερη Κυριακή, θυμίζουμε ότι είχε επισκεφθεί ο Αντώνης Σαμαράς την Τρίπολη σε κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού. Και τότε, αυτό που έμεινε πίσω από τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους ήταν σκουπίδια.

Η αδιαφορία για το περιβάλλον και για την πόλη στην οποία ζούμε δεν έχει χρώμα.

Αποδεικνύεται όμως ότι και στις δύο περιπτώσεις κάποιοι από τους χειροκροτητές των κομμάτων δεν αγγίζονται διόλου από τις δράσεις που και τα δύο σχεδιάζουν για την προστασία του περιβάλλοντος.


5 Σχόλια

Πιστεύω ότι ο / η αρθρογράφος είναι μικρής ηλικίας και δεν έχει ζήσει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του 80 και αρχών 90, με την κάλυψη των πάντων από αφίσες, τα πλαστικά σημαιάκια, τα διαφημιστικά χαρτάκια - αυτοκολλητακια κλπ κλπ πολλά σκουπιδακια που γέμιζαν τις πόλεις μας. Ο κόσμος αλλάζει, αλλά κάποια πράγματα όχι.

12:56 Σκουπίδι είσαι εσύ κι όλο σου το σόι καραγκιοζάκι. Μετά την ομιλία του Σαμαρά για το Νίκα, μήπως να στείλω φωτογραφίες να δεις τί άφησαν πίσω τους στην πλατεία Πετρινού; Να τα βλέπεις όλα καραγκιοζάκι κι όχι μόνο αυτά που θέλεις να δεις. Κατάλαβες καραγκιοζάκι; Πήγαινε τώρα πιες το γαλατάκι σου γιατί θα φωνάζει η μαμά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.