Τα απολύτως απαραίτητα του Κυριάκου

Τα απολύτως απαραίτητα του Κυριάκου

Ιανουάριος 10, 2020 - 17:24
8 σχόλια

Ω, άνδρες Τριπολίτες και Αθηναίοι, συνάντηση κορυφής είχαμε το πρωί ανάμεσα στον Κυριάκο και στον Αλέξη.

Ο νυν και ο πρώην της χώρας μας μίλησαν στον ενικό, εγκαρδίως. Του Αλέξη πρέπει να του έλειψε ο Κυριάκος. Τον πλάκωσε στις προσωπικές ερωτήσεις: πόσο μείνατε, τι κάνατε... Μάλιστα, του έδωσε και συμβουλές για να ξεπεράσει το τζετ λαγκ.
Αλέξη, έχει πάει και έχει έρθει το παιδί άπειρες φορές στο Αμέρικα. Χάρβαρντ, γαρ, ξεριζώθηκε για να σπουδάσει, ξέρει από τζετ λαγκ.

Πάντως, στην ερώτηση «τι κάνατε», ο Κυριάκος απάντησε «τα απολύτως απαραίτητα».

Μέσα σε αυτά τα απολύτως απαραίτητα, ήταν και να παρακολουθήσει μετά της Μαρέβας το παιχνίδι Γουίζαρντς - Μπόστον Σέλτικς.

Φαν του μπάσκετ ο Κυριάκος, στην πρώτη θέση, παρακαλώ.

Καθότι ο ιδιοκτήτης των Γουίζαρντς, λέει, είναι προσωπικός του φίλος.

Τα απολύτως απαραίτητα. Μαζί με την αγορά των F-35 και κάτι τεθωρακισμένων.

Όσο για τη διαβεβαίωση ότι ο Τραμπ δεν θα πουλήσει και στην Τουρκία, ας μην γελιόμαστε. Εσύ στον μπακάλη που παίρνεις το τυρί, του λες να μην το πουλήσει σε άλλον;..

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Πολύ εύστοχο το κείμενο ! Ντροπή πάντως να μιλάει Αγγλικά και όχι Ελληνικά σε μια επίσημη συνάντηση .

Αγοράζοντας όπλα από τις ΗΠΑ εξασφαλίζεις την προστασία τους. Δεν μπορείς αν αποκλείσεις άλλους αγοραστές, ούτε να το αποφύγεις. Πρόκειται για έμμεσο εκβιασμό η αγορά όπλων αλλά έτσι λειτουργεί ο πλανήτης από τότε που έγινε ο άνθρωπος. Η ισχύς επιβάλλεται. Καλώς ήρθατε στον πραγματικό κόσμο. Τα απολύτως απαραίτητα έκανε και μέσα σε αυτά ήταν και το παιχνίδι μπάσκετ. Δεν τον εκλέξαμε για μοναχό. Φανερά το έκανε, δεν κρύφτηκε σε κανένα κότερο.

Ο κακομοίρης , αναλφάβητος απαίδευτος και μίζερος που γράφει αυτό το προσωπικό κείμενο με τόσο πολύ υπεροψία και νομίζει ότι η γνώμη του χαίρει κάποιας ιδιαιτέρας αξίας ενώ στη πραγματικότητα πάσχει από έλλειψη γνώσης της πραγματικότητας καθώς και από παντός είδους κριτική σκέψη ας εκθέτει τουλάχιστον τις κενές ιδέες του επώνυμα και όχι εις βάρος του ονόματος του Σωκράτη.

@ 14:48 το γράφουμε χρόνια, συνήθως κόβεται αλλά είναι τη σήμα κατατεθέν του καιροσκοπισμού και της αγραμματοσύνης. Κατά καιρούς φαίνεται σαν θηλυκό γαλανογράφημα. Υπάρχει βέβαια και χειρότερος με το ίδιο όνομα πράκτορας της Στάζι, οπότε .....κάλμα

Παύλο πες γιατί ο καθιστός στον εθνικό μας ύμνο πρωθυπουργός επέτρεψε να περάσουν από το FIR Aθηνών τα τουρκικά αεροπλάνα Α400 με τους μισθοφόρους του Ερντογάν για την Λιβύη αφού είναι αντίκειται των ελληνικών συμφερόντων ενώ θα μπορούσε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο να το απαγορεύσει; https://www.defence-point.gr/news/quot-vrachykykloma-quot-i-toyrkia-thelei-tin-katapaysi-pyros-sti-livyi-me-ton-stocho-profani Παρεπιπτόντως οι εικονιζόμενοι τουρκομάνοι μισθοφόροι που αυτοφωτογραφίζονται με φόντο το τουρκικό μεταγωγικό αεροσκάφος Α400 είναι σαν αυτούς που μας έρχονται ως λαθρομετανάστες.

Για τον ίδιο λόγο που αφήνει ανενόχλητη ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ στο Αιγαίο ,τέτοια χάλια ούτε με τον Καμμένο !!Αλλα τι γράφουμε εδώ θα δίνει 2 εκκατομυρια δολάρια τον χρόνο στην θεολογική σχολή της Βοστώνης που η Αρχιεπισκοπή στην Νέα Υόρκη έχει ένα σωρό σκάνδαλα με εκκατομυρια που φαγώθηκαν ,και στα νοσοκομεία εδω περιμένει ασθενοφόρα και εξοπλισμό από τους Επιχειρηματιες ,και στα παιδακια με προβλήματα υγείας που απορρίπτει τις θεραπείες στο εξωτερικό ο ΕΟΠΠΥ τα στέλνει στο εξωτερικό ο απλός κόσμος που δίνει από το υστέρημα του !!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε ετσι.Σε εσάς δεν έχει πότε συμβεί να έχετε λεφτά και να είστε λιγάκι κουβαρντάδες; Σας έβγαλε από την κρίση και επειδή είχε λεφτά έκανε μια δωρεά ο άνθρωπος. Αγόρασε και κάποια αεροπλάνα που δεν θα μπορείτε να τα σηκώσετε εξαιτίας κόστους. Θα αγοράσει και κάτι καραβάκια κτλ κτλ Γενικά εάν έχεις και είσαι καλόκαρδος κάνεις ένα δωράκι σε όλους έστω κάτι συμβολικό όπως 200 ευρώ για να ζήσεις...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.