«Τα άκουσε» ο Τσίπρας εν πτήσει: «Είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι στη φυλακή» (vid)

«Τα άκουσε» ο Τσίπρας εν πτήσει: «Είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι στη φυλακή» (vid)

Οκτώβριος 18, 2019 - 09:02
2 σχόλια

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε μια δυσάρεστη έκπληξη σε πτήση, από μια γυναίκα, η οποία είχε πρωτοστατήσει σε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Στο βίντεο η κυρία Γεωργία Μπιτάκου πλησιάζει τον κ. Τσίπρα και την κυρία Έφη Αχτσιόγλου η οποία κάθεται δίπλα του και του επιτίθεται φραστικά, λέγοντάς του «κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς», προτού την σταματήσει άνδρας της συνοδείας του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας χαμογελούσε ευγενικά, ενώ ήταν φανερά αμήχανος.

Σε κάθε περίπτωση, συλλαλητήριο για την ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας δεν έχει διοργανωθεί μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι ας υποσχόταν ο ίδιος προεκλογικά ότι θα επαναδιαπραγματευόταν στην «κατάπτυστη», όπως την είχε χαρακτηρίσει συμφωνία...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.