Τα «άκουσε» ο Γεωργανόπουλος στο Ζευγολατιό (pics,vid)

Τα «άκουσε» ο Γεωργανόπουλος στο Ζευγολατιό (pics,vid)

Φεβρουάριος 07, 2019 - 09:36
4 σχόλια

«Κάνεις τη βόλτα την καθιερωμένη, έτσι;..»

Φανερά αγανακτισμένος και κουρασμένος από τη δύσκολη νύχτα, κάτοικος του Ζευγολατιού, στο οποίο πλημμύρισαν 25 σπίτια από τη νέα κακοκαιρία το βράδυ της Τρίτης, ζητεί από τον αντιδήμαρχο να συντρέξει και να βοηθήσει να ξεβουλώσουν τα φρεάτια, εγκαλώντας τον παράλληλα ότι απλώς κάνει τις βόλτες του με το όχημά του.

 Κάνεις βόλτες για να σε βλέπουμε, για να λέμε ότι έχουμε αντιδήμαρχο;

Ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος και κάτοικος του χωριού δεν είπε πολλά…

Δείτε στο βίντεο που αναρτήθηκε από πλημμυροπαθή κάτοικο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ΕΔΩ

Δείτε την ανάρτηση της κυρίας Καλογεροπούλου

ΚΑΙ ΝΑΙ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ) ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!
Πλημμυρίσαμε από τις 1 τη νύχτα κ ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Γεωργανόπουλος -συγχωριανός μας- έκοβε βόλτες με το 4x4 έως την καταβόθρα κ έστελνε το νερό με κύμα μέσα στα σπίτια μας, μέσα στις περιουσίες μας... Ξημέρωσε μια ατελείωτη νύχτα όπου ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να ανοίξουμε τα φρεάτια, τα οποία δεν φρόντισαν ποτέ τους να καθαρίσουν...
Στις 10 το πρωί ο εν λόγο αντιδήμαρχος είχε συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού μας όπου και παραδέχτηκε ότι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!!! Επίσης, δήλωσε ότι έχει κοπεί κονδύλιο 300.000€ εδώ κ 2 χρόνια, αλλά ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ για να λυθεί το θέμα...ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Να αγιάσει το στόμα του κυρίου. Καιρός ήταν να τα ακούσει και αυτός. Για τα γλέντια και τις πίτες ειναι ολοι πρωτοι.

Γιωργανοπουλε αντε κοιτα τα αμπελια σου και ασε τον δημο σε καποιον αλλον να διαχειριστει τα προβληματα του ζευγολατιου

Γιώργο, φρόντισε και εσύ και οι άλλοι, αυτά που λέτε τώρα, να μην να ξεχάσετε μέχρι τη .... γιορτή κρασιού στο όμορφο χωριό σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.