Τ. Πετρόπουλος: Συνεχίζουμε τους αγώνες για το κοινό καλό

Τ. Πετρόπουλος: Συνεχίζουμε τους αγώνες για το κοινό καλό

Σεπτέμβριος 23, 2018 - 12:43
0 σχόλια

Στα αιώνια χαρακτηριστικά του λαού μας, τον αγώνα και την πίστη, και στους νέους στόχους που έχουμε ως χώρα αλλά και που η ίδια η κυβέρνηση έχει θέσει, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης τις εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για την 197η Επέτειο από την Άλωση της Τριπολιτσάς την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων, ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε στην προοπτική για το κοινό καλό που εκφράζει η κυβέρνησή του:

Συνεχίζουμε τους αγώνες με μια προοπτική γα το κοινό καλό, μια προοπτική που η κυβέρνησή μας θέλει να εκφράζει για λογαριασμό όλων των Ελλήνων, όλων όσοι ζουν στην πατρίδα μας. Και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός μας θα πετύχει αυτούς τους στόχους με διαρκή αγώνα και πίστη για το μέλλον.

Video: 

Arcadia Portal.gr Δηλώσεις Τάσου Πετρόπουλου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.