Τ. Φούντας: «Όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Αστέρα» (video)

Τ. Φούντας: «Όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Αστέρα» (video)

Ιούλιος 06, 2015 - 22:02
0 σχόλια

Το νέο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Ταξιάρχης Φούντας ελάχιστα πριν την πρώτη προπόνηση του με την κιτρινομπλέ φανέλα τόνισε πως νιώθει πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στην Τρίπολη στοχεύοντας να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Επίσης ο Έλληνας διεθνής άσος μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους, για το ποιοτικό ρόστερ της ομάδας και τον ανταγωνισμό που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις, για την πρώτη του εντύπωση για την πόλη αλλά και για τους φιλάθλους του Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ταξιάρχης Φούντας

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας την εφετινή σεζόν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος αυτή την στιγμή που βρίσκομαι στον Αστέρα. Θα δώσω το χίλια τις εκατό των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα να βοηθήσει εμένα ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και εκεί που πρέπει».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Προσωπική μου στόχοι είναι να παλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση για να μπορέσω να κατακτήσω μία θέση στην ενδεκάδα για να  βοηθήσω και εγώ από την μεριά μου».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει με τους πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στον Αστέρα: «Σίγουρα κάθε χρόνο ο Αστέρας φέρνει και βλέπουμε όλο και πιο καλούς παίκτες. Η ομάδα δείχνει πως έχει ποιότητα και αυτό μας κάνει να προσπαθούμε κάθε μέρα και περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα».

Για την πρώτη του εντύπωση στην Τρίπολη: «Είδα κάποια πράγματα και η πόλη είναι πολύ όμορφη και μου αρέσει. Από και πέρα εγώ ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για τους φιλάθλους του Αστέρα και τον τρόπο που «αγκαλιάζουν» τους ποδοσφαιριστές: «Αυτό είναι κάτι που το θέλει μία ομάδα να «αγκαλιάζουν» οι φίλαθλοι τους ποδοσφαιριστές και φυσικά αυτό δίνει μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο κόσμος πάντα περιμένει το κάτι παραπάνω και εμείς θα το προσπαθούμε πάντα».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ταξιάρχης Φούντας: Όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Αστέρα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.