Συζήτηση υψηλού επιπέδου στη συνάντηση φορέων και κλιμακίου της ΝΔ στην Τρίπολη (pics)

Συζήτηση υψηλού επιπέδου στη συνάντηση φορέων και κλιμακίου της ΝΔ στην Τρίπολη (pics)

Μάρτιος 30, 2019 - 20:59
5 σχόλια

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον βουλευτή Β’ Αθηνών και Τομεάρχη Εξωτερικών, κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο, τον βουλευτή Κιλκίς, κ. Γεώργιο Γεωργαντά και την ευρωβουλευτή κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ στην Τρίπολη, ενώ ακολούθησε η συνέλευση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

Παρών ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός.

Πριν από την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους παραγωγικούς, οικονομικούς και επιστημονικούς φορείς της Αρκαδίας –ανάμεσά τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννης Αγγελάκος, ο μικροβιολόγος και πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΙΣΑ Κώστας Μπεντεβής, ο ταμίας του ΠΙΣ Βασίλης Ψυχογιός.

Ο κ. Κατσίπος, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, σχολίασε ότι η χώρα έχει εισέλθει στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και τις αυτοδιοικητικές: «Στο πλαίσιο αυτό η ΝΔ στέλνει κλιμάκια βουλευτών για να υπάρξει αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες, αποτελούμενα από πρώτης γραμμής στελέχη. Προηγουμένως είχαμε τη χαρά να έχουμε μια συνεργασία με τους επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς».

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε στο 2019 ως έτος – ορόσημο για τη χώρα, για τη δυνατότητα της Ελλάδας να αλλάξει σελίδα: «Ανάταξη της οικονομίας, των υγιών κοινωνικών δυνάμεων, αλήθεια, αξιοπιστία, υπευθυνότητα. Το διακύβευμα είναι ο λαϊκισμός να ηττηθεί καίρια. Γι’ αυτό η ΝΔ προωθεί επισκέψεις κλιμακίων, ώστε να υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση και ειδική τοποθέτηση για τα τοπικά ζητήματα, για να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία σε όλες τις κάλπες. Να αναλάβουν τα κομματικά στελέχη την ευθύνη διάχυσης και μετάδοσης, να μιλήσουν για συγκεκριμένες θέσεις, να έχουν ουσιαστική συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγικών και οικονομικών φορέων. Η σημερινή συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Ακούσαμε τις αγωνίες των ανθρώπων της επιχειρηματικότητας, και η ΝΔ έχει προγραμματίσει λύσεις».

Η κυρία Βόζεμπεργκ, η οποία διεκδικεί και πάλι έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, είπε: «Ακούσαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις σήμερα εδώ. Αυτές οι ευρωεκλογές είναι οι κρισιμότερες και σοβαρότερες, καθώς στην ΕΕ αυξάνονται οι ακροδεξιές φωνές. Η ΝΔ εκφράζεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα που έχει το κόμμα μας, συναρτάται άμεσα και καίρια με τις πολιτικές της ΕΕ της επόμενης πενταετίας. Πρέπει να αντιληφθούμε οι πάντες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι ότι απέναντί μας δεν έχουμε μόνο μια επιζήμια κυβέρνηση, αλλά την αποχή. Είναι ανάγκη να στηρίξουν οι νέοι άνθρωποι και οι παραγωγικοί φορείς τη ΝΔ, που έχει ένα μελετημένο πρόγραμμα».

Ο κ. Κουμουτσάκος, ανάμεσα στα άλλα, σχολίασε: «Δεν έχει ξαναγίνει σε μία μόνο χρονιά να κρίνονται πολιτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η χρονιά αυτή επιβάλλει σε όλους μας συμμετοχή ευθύνης και όχι αποχή ανευθυνότητας. Η στάση μας στα πολιτικά πράγματα θα κρίνουν το μέλλον της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα. Μεγάλη συμμετοχή, καμία ψήφος χαμένη. Η επόμενη φάση να είναι περίοδος ανάτασης και ανάταξης της χώρας και εξόδου από την παρακμή. Το διακύβευμα είναι η στιβαρή διακυβέρνηση στη χώρα, οι μεταρρυθμίσεις, η βελτίωση της ζωής των πολιτών. Οι απαιτήσεις των πολιτών είναι ευλόγως μεγάλες και αισθανόμαστε την ευθύνη να μην τις διαψεύσουμε».

Γαλανιάδη Εύα


5 Σχόλια

Τι να σας κάνουμε και εσάς ρε γαλάζια παιδιά,τόσα χρόνια Μνημόνια,δεν θέλουμε και άλλα. Να φύγετε όλοι μαζί, μήπως και δούμε άσπρη ημέρα. Δεν θέλουμε να χιονίσει για να δούμε άσπρη ημέρα! Α Ρ Κ Ε Τ Α! ααααα πάρτε μαζί και τους συνοδοιπόρους σας! δεν τους θέλουμε και αυτούς......

Συνάντηση με παραγωγικους φορείς χωρίς την συμμετοχή έστω ενός εκπρόσωπου της πρωτογενους παραγωγής???????!!

tragic

ετσι όπως καταντήσατε το κόμμα να πάτε να κάνετε παρέα στον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να σε ψηφίσω Κυριάκο, για να "χωνευτεί" η προδοσία της Μακεδονίας και να υπηρετηθούν τα μνημόνια ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.