Συζήτηση για την διαχείριση των απορριμμάτων διοργανώνει το ΚΚΕ

Συζήτηση για την διαχείριση των απορριμμάτων διοργανώνει το ΚΚΕ

Οκτώβριος 21, 2014 - 12:08
0 σχόλια

Η γενικότερη κατάσταση με τη διαχείριση των απορριμμάτων είναι πολύ άσχημη. Ειδικότερα στο Δήμο Τρίπολης είναι πιο οξυμένη. Οι ευθύνες για αυτή την κατάσταση είναι τόσο στις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις όσο και στις Περιφέρειες και τους Δήμους που προωθούν την επιχειρηματική δράση στον τομέα αυτό. Σήμερα βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, υλοποιείται ο σχεδιασμός για την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων με όρους και προϋποθέσεις εγγυημένης κερδοφορίας για τους επιχειρηματικούς ομίλους, με μεγάλο κόστος στο περιβάλλον, την υγεία και την τσέπη των λαϊκών στρωμάτων.

Η Κομματική Οργάνωση Τρίπολης του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα λαϊκά στρώματα της πόλης και των χωριών που κινητοποιούνται, αγωνιούν και τους ενδιαφέρει το πρόβλημα, σε συγκέντρωση – συζήτηση, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, την Τετάρτη στις 29 Οκτώβρη 2014 και ώρα 7:00μμ, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων».

ΔΤ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.