Συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά φέρνει ο Τσίπρας στη Βουλή

Συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά φέρνει ο Τσίπρας στη Βουλή

Σεπτέμβριος 28, 2016 - 20:19
0 σχόλια

Αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με θέμα τη διαπλοκή και τη διαφθορά κατέθεσε ο Πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή στη συζήτηση για την Παιδεία.

Κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στην πρωτολογία του επέλεξε να αποδράσει και να μην μιλήσει με ονόματα για θέματα διαφθοράς, είπε:

«Μου είπε αν θέλουμε να ζητήσουμε προ ημερησίας συζήτηση για τη διαπλοκή. Να προσέχετε τι ζητάτε, κύριε Μητσοτάκη, γιατί ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά. Καταθέτω το αίτημα για να μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις» και, γυρνώντας στον πρόεδρο της Βουλής, τού παρέδωσε εγγράφως το αίτημα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη δευτερολογία του, υπενθύμισε στον Πρωθυπουργό ότι και τον περασμένο Μάρτιο είχε προκαλέσει ο ίδιος προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την διαπλοκή.

«Υποστήκατε πανωλεθρία», όπως του είπε, για να του επισημάνει: 

«Επανέρχεστε στον τόπο του εγκλήματος και χαίρομαι ότι σύρεστε στην πρότασή μας. Βεβαίως έκτοτε έχουν μεσολαβήσει πολλά, με αποκορύφωμα την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Με πολλή μεγάλη χαρά θα έρθουμε να τα συζητήσουμε όλα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε μια πρόγευση των διαθέσεών του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.