Σύστημα… η παράνομη στάθμευση στις θέσεις τουριστικών λεωφορείων στην Τρίπολη (pics)

Σύστημα… η παράνομη στάθμευση στις θέσεις τουριστικών λεωφορείων στην Τρίπολη (pics)

Σεπτέμβριος 05, 2017 - 13:40
2 σχόλια

Τι και αν τοποθετήθηκαν οι πινακίδες για τη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο της Τρίπολης, κανείς δεν φαίνεται να τις λαμβάνει υπόψη του.

Ο δήμος Τρίπολης με σκοπό να διευκολυνθούν οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων και οι επισκέπτες της πόλης μας, αλλά και να αποφεύγονται φαινόμενα κατάληψης πεζοδρόμων από τα εκδρομικά λεωφορεία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  και στην τοποθέτηση πινακίδων.

Έτσι λοιπόν τοποθετήθηκαν πινακίδες που ενημερώνουν τους οδηγούς για την απαγόρευση στάθμευσης, εξαιρουμένων των τουριστικών λεωφορείων, στο τμήμα της οδού Παπαρηγοπούλου (στην πλευρά του πάρκου) από το σημείο που βρίσκεται σε απόσταση 5,00 μ μετά από τη διάβαση πεζών στη συμβολή της οδού με τον πεζόδρομο Τάσου Σεχιώτη (ΘΕΣΗ 2), ως το σημείο που βρίσκεται σε απόσταση 5,00 μ πριν τη συμβολή της οδού με τον πεζόδρομο που διέρχεται έμπροσθεν του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία (ΘΕΣΗ 1), αφαιρούμενου του τμήματος που βρίσκεται η ράμπα διάβασης ΑΜΕΑ, η έξοδος από τον ενιαίο χώρο πάρκου και πλατείας Άρεως και η έξοδος από το βοηθητικό χώρο του εστιατόριου  GRAND CHALLET . Στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου (ΘΕΣΗ 3), και συγκεκριμένα στη γωνία συμβολής της με την οδό Παπαρηγοπούλου ως το απέναντι πεζοδρόμιο της οδού. Επίσης να γίνει κατάλληλη σήμανση με διαγράμμιση επί του οδοστρώματος.

Οι θέσεις αυτές τις περισσότερες ώρες της ημέρας έχουν καταληφθεί από ιδιωτικά ΙΧ οχήματα.  Δεν είναι λίγες οι φορές όπου οι παραβάτες οδηγοί έχουν δεχθεί και κλήσεις από την τροχαία, αλλά τι με αυτό, σταθμεύουν ξανά και ξανά στο σημείο το όχημα τους σε καθημερινή βάση.

Αποτέλεσμα όλου αυτού, τα λεωφορεία να μην μπορούν να σταθμεύουν και να ξεκινά πάλι ένα φαύλος κύκλος με τα τουριστικά λεωφορεία να σταθμεύουν πρόχειρα παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ας είμαστε λίγο σοβαροί ρε παιδιά και ας γράφουμε ουσιώδη άρθρα. Υπάρχει απαγορευτικό ναι και κακώς παρκάρουν εκεί αυτοκίνητα αλλά και σε άλλες θέσεις, αλλά πραγματικά σε τούτη πόλη το να βρεις κάπου να παρκάρεις είναι θαύμα πλέον, είναι ανυπόφορη η κατάσταση για εμάς που μένουμε μακριά.

Νομίζω ότι ο Δήμος έχει ανάγκη για περισσότερα parking για τα IX. Το άρθρο είναι για κλάματα και δείχνει ότι δεν έχετε ιδέα τι τραβάνε από τα χωριά αυτοί που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους. Πρέπει να εκμεταλλευτούν χώρους για parking.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.