Σύσκεψη για τα χαλασμένα φανάρια της Τρίπολης

Σύσκεψη για τα χαλασμένα φανάρια της Τρίπολης

Οκτώβριος 02, 2014 - 16:36
6 σχόλια

Την Τετάρτη 1-10-2014, στο γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Βόσνου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη και με Υπηρεσιακούς Παράγοντες, για την εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί σχετικά με την μη λειτουργία ορισμένων φαναριών.

Απ΄ τη συζήτηση προέκυψε ότι οι ζημιές οφείλονται κατά κύριο λόγο σε κεραυνούς κυρίως αλλά και σε θέμα συντήρησης. Ενεργή σύμβαση με αρμόδιο τεχνικό, ή ανάδοχο εργολάβο συντήρησης, δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το κενό.

Γι’ αυτούς του λόγους ζητάμε απ’ το κοινό την υπομονή του, την κατανόησή του, την προσοχή του μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας αυτών, οι οποίες θα καθυστερήσουν λίγες μέρες, λόγω έλλειψης του απαιτούμενου εξειδικευμένου, απαραιτήτου εξοπλισμού. 
Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι οι διερχόμενοι από αυτές τις διασταυρώσεις θα ΠΡΕΠΕΙ να τηρούν τους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας και να συμβουλεύονται τις πινακίδες, ως προς αποφυγή ατυχημάτων.

Εκ του Δήμου
 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΒΟΣΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ , ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ?

Πάλι καλά που θυμηθήκατε τα χαλασμάνα φανάρια. Έπρεπε να περάσει ένας μήνας να γίνουν 4-5 ατυχήματα στο σημείο του Βασιλόπουλου για να εξετάσετε το θέμα . Μπράβο μπράβο μπράβο και μας το βγάζετε και δελτίο τύπου για να μας ανακοινώσετε την κωλυσιεργία της δημοτικής αρχής παυλή . ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ !!!!!

Βρε πάτε καλά πόσα ατυχήματα περιμένετε να γίνουν για να πάρετε μπρος ? Από τη μια τα σκουπίδια που κόβουν την ορατότητα στους μικρούς δρόμους , από την άλλη τα φανάρια να είναι χαλασμένα εδώ και εβδομάδες , περιμένετε να θρηνήσουμε θύματα για να κάνεις κάτι βλαχοδήμαρχε ?

Για σωπάστε ρε παιδιά.. τι έτσι θα τα φτιάξουμε τα φανάρια? Να μη κάνουμε 2-3 μελέτες πρώτα? ... Βόσνος γαρ...

Καλά ολόκληρη σύσκεψη χρειάζεται για να φτιαχτούν τα φανάρια? Παλιά πως φτιάχνονταν αυθημερόν? Τόσο άσχετη είναι αυτή η δημοτική αρχή?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.