ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Σκάι, πόλεμος εντυπώσεων στα αποκαΐδια

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Σκάι, πόλεμος εντυπώσεων στα αποκαΐδια

Ιούλιος 26, 2018 - 20:00
4 σχόλια

Πάνω από 2.000 οικογένειες θρηνούν ένα θύμα, τρέμουν για τη ζωή ενός αγνοούμενου, έχασαν το σπίτι τους και την περιουσία τους. Ο Καμμένος στα καμένα δεν είχε τι να πει, δεν έχει απαντήσει, επίσης, γιατί το Λιμενικό δεν ενεργοποιήθηκε έγκαιρα να περισυλλέξει τους πυρόπληκτους ναυαγούς που θαλασσοδέρνονταν επί τέσσερις και πέντε ώρες!

Επί τέσσερις και πέντε ώρες!

Και μέσα σε όλη αυτή την τραγωδία, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ανακοίνωσαν ότι δεν θα ξαναπάνε σε πάνελ του Σκάι, επειδή το Σκάι κάνει προπαγάνδα εναντίον της κυβέρνησης γιατί, λέει, ενώ οι ειδικοί που είχαν καλέσει σε εκπομπή είπαν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι για να αποφευχθεί ο όλεθρος, εννοώντας ότι άνεμο 9 Μποφόρ δεν τον σταματάς, οι δημοσιογράφοι τούς πίεζαν να παραδεχθούν ότι φταίει η κυβέρνηση για το κακό που μας βρήκε.

Πριτς! που έχουμε εμείς μερίδιο ευθύνης! Δεν ξαναπάμε Σκάι και θα σας δείξουμε εμείς!

Αίσχος, ντροπή, τσίπα δεν υπάρχει. Αντί να το βουλώσετε που για να εμφανιστεί υπουργός στα καμένα έπρεπε να περάσουν τρεις ημέρες, που για εννέα ώρες δεν είχαν τα κανάλια επίσημη ενημέρωση την ημέρα της φρίκης, που ως κυβέρνηση συνεχίζετε στο μοτίβο «νομιμοποιώ ακόμα περισσότερα αυθαίρετα και εισπράττω», αντί να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων τολμάτε και δεν ντρέπεστε να ανακοινώνετε ότι δεν θα ξαναβγείτε στον Σκάι!

Και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!

Πόλεμος εντυπώσεων απάνω στα αποκαΐδια ανάμεσα σε μια κυβέρνηση και σε ένα κανάλι.

Καμία παραίτηση λόγω ευθιξίας, έστω. Καμία συγγνώμη. Αλλά επιτέλους διευθετήσατε το πρόβλημα με το Σκάι...

Σκουπίδια και σανό ταϊζει τον κόσμο το κανάλι των τουρκο-παραγωγών χαμηλοτάτου επιπέδου, σκουπίδια και σανό σερβίρει και η ανίκανη κυβέρνηση, που μέσα σε εννέα μήνες έχει πάνω από εκατό νεκρούς από πλημμύρες και πυρκαγιές!

Αλλά εντάξει, αποφάσισαν κυβέρνηση και Σκάι τα σκουπίδια τους να μας τα δίνουν χωριστά.

Μήπως όλα μαζί, μας πέσουν βαριά!

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Είναι γεγονός ότι για ώρες το Σκάι ήταν το μοναδικό κανάλι που ενημέρωνε για τις πυρκαγιές, ενώ τα άλλα «μούγκα στη στρούγκα». Κάτι ανάλογο θα έχετε ζήσει και στο πόρταλ. Αυτό που γίνεται αντιληπτό από τους σχολιαστές μερικές φορές, είναι το μένος κάποιων σε «ενοχλητικά» σχόλια. Ψάχνουν, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα, να βρουν στοιχεία της ταυτότητας των σχολιαστών για να τους κάνουν από το βίο αβίωτο μέχρι και μήνυση. Αντί να ασχοληθούν με την ουσία των σχολίων και να διορθώσουν «τα κακώς κείμενα» που επισημαίνονται, γίνονται μισάνθρωποι.

Κρατάτε γερά εκεί στο πόρταλ και αν κάποιο σχόλιο επισύρει μήνυση, βάλτε τελίτσες στις επίμαχες λέξεις. Προστατέψτε τους σχολιαστές. Συγχαρητήρια στη κ. Γαλανιάδη για τα άρθρα της.

ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ!!! ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΚΑΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙΑΠΟΡΤΑΛ!!!! Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

Παλιοανώνυμε, αν βλέπεις μόνο το κανάλι του εφοπλιστή γραφεις τις ανοησίες σου, εγώ βλέπω μόνο ΕΡΤ και μετέδιδε συνέχεια τα νέα των πυρκαγιών. Της Κινέτας πρώτα και της Αν. Αττικής μετά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.