ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδείς οι ισχυρισμοί Κωνσταντινόπουλου για ολιγωρία στις αγροτικές αποζημιώσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδείς οι ισχυρισμοί Κωνσταντινόπουλου για ολιγωρία στις αγροτικές αποζημιώσεις

Ιούλιος 26, 2016 - 12:23
3 σχόλια

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με αφορμή τα σχόλια σε σάιτ της Αρκαδίας τα οποία προφανώς και απηχούν τις θέσεις του βουλευτή Αρκαδίας της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έχει να απαντήσει τα παρακάτω:

Πράγματι ο ως άνω βουλευτής είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό για τις καταστροφές που έγιναν στην Αρκαδία από τη θεομηνία της 25ης Ιουνίου και για τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση  για την ανακούφιση των πληγέντων.

Όμως ο ισχυρισμός ότι η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια προς τον σκοπό αυτό και επιπλέον ανέβαλε τη συζήτηση στη βουλή δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα και αυτού του είδους οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και κακόβουλοι.

Είναι σε όλους τους πληγέντες γνωστό ότι από την επόμενη μέρα της θεομηνίας κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της, επισκέφθηκε τη πόλη μας και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των δήμων που επλήγησαν, συνετέλεσαν σε μεγάλο βαθμό στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν και εισηγήθηκε την κήρυξη της Αρκαδίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τη Δευτέρα το πρωί 27-6-2016 και για όλη τη διάρκεια της ημέρας οι πληγέντες γνωρίζουν ότι ο Υφυπουργός Εσωτερικών κος Γιάννης Μπαλάφας, επικεφαλής κλιμακίου, αποτελούμενο από τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κο Δέδε και από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Φάνη Κουρεμπέ, επισκέφθηκαν όλες τις πληγείσες περιοχές και βήμα-βήμα εξέτασαν από κοντά τη κατάσταση.

Όσον αφορά τον ψευδέστατο και μικροπολιτικό ισχυρισμό του κου Κωνσταντινόπουλου ότι η κυβέρνηση σκόπιμα ανέβαλε τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη βουλή, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα γιατί όπως μας ενημέρωσαν από την αρμόδια επιτροπή της βουλής, επειδή η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο θα διαρκούσε τρείς αντί δύο ημερών, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ως εκ τούτου ύστερα και από συνεννόηση με τον ερωτώντα βουλευτή Αρκαδίας εξ αντικειμένου συμφωνήθηκε η μετάθεση της ερώτησης για μερικές μέρες μετά.

Περί τίνος λοιπόν όλος αυτός ο θόρυβος από τον κο βουλευτή της «Δημοκρατικής Συμμαχίας»??? Μήπως κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια περί παραπομπής στο αόριστο μέλλον τέτοιων μέτρων και αποζημιώσεων όταν το κόμμα του βρίσκονταν στη κυβέρνηση???

Οι Αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση καταβάλει αποζημιώσεις και επιδοτήσεις που οφείλονταν από το 2011 δηλαδή εδώ και πέντε χρόνια.

Προς άλλη κατεύθυνση θα πρέπει ο κος Κωνσταντινόπουλος να στρέψει τα βέλη του και τις όποιες κατηγορίες στη κυβέρνηση, γιατί  όχι μόνο δεν κολλάνε, αλλά γυρίζουν μπούμερανγκ στο πρόσωπο του ιδίου.

Από τη Γραμματεία της Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας


3 Σχόλια

Το παιδίον μίλησε και τα παιδία απάντησαν... να ήξεραν τι έλεγαν τουλάχιστον ...... γιατί κακά τα ψέματα θα σας πάρουν με τις ντομάτες τώρα που φτηναίνουν..... προσοχή κύριοι και ... κυρίες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.