ΣΥΡΙΖΑ: Οι κραυγές των ενοχλημένων και το ενδιαφέρον για έλεγχο των υπό πρόσληψη καθαριστριών

ΣΥΡΙΖΑ: Οι κραυγές των ενοχλημένων και το ενδιαφέρον για έλεγχο των υπό πρόσληψη καθαριστριών

Φεβρουάριος 04, 2017 - 16:20
5 σχόλια

Οι κραυγές των ενοχλημένων και το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο στη μοριοδότηση των υπό πρόσληψη καθαριστριών στο νοσοκομείο μας.

Δεν καταλάβαμε τι είναι εκείνο που ενόχλησε μερικούς, όταν άκουσαν  για έλεγχο στη μοριοδότηση των υπό πρόσληψη καθαριστριών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και αμέσως αντέδρασαν με τον πιο περίεργο τρόπο!

Εκείνο το θεσμικό όργανο που ενδιαφέρθηκε να ελέγξει για το κατά πόσο έγινε δίκαια η μοριοδότηση στους ενδιαφερόμενους, το χαρακτήρισαν και το χαρακτηρίζουν «διορισθάκια»!

Ο φταίχτης είναι ως φαίνεται η κακιά τους συνήθεια, που για δεκαετίες τα αφεντικά τους έτσι τους έχουν  γαλουχήσει! Το ελεύθερο δηλαδή που είχε ο βουλευτής του κόμματός τους, να επιλέγει αυτός με τα δικά του κριτήρια τον κολλητό του που θα τον βολέψει σε κάποια θέση!

Θυμάστε το περίφημο "κατόπιν δικών μου ενεργειών" όπως ξεκινούσαν τα βουλευτικά μπιλιετάκια προς το ποίμνιό τους???

Εκεί έχουν μείνει προφανώς, οι συμπαθέστατοι κατά τ άλλα σχολιογράφοι μας και τώρα που ακούνε ΑΣΕΠ για καθαρίστριες και φύλακες δεν μπορούν να το χωνέψουν!

Οι εποχές έχουν αλλάξει δυστυχώς για κάποιους παραγοντίσκους, αλλά ευτυχώς για το πολύ κόσμο και όλοι μας πρέπει να προσαρμοστούμε στη σημερινή πραγματικότητα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει νέα ήθη και έθιμα στη πολιτική ζωή του τόπου και έχει σαν σημαία στη πολιτική πρακτική του τις πιο Ανθρώπινες αξίες όπως είναι: η διαφάνεια, η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία και δεν επιτρέπει σε κανέναν μα κανένα παραγοντίσκο, απ όποια θέση και αν κατέχει, να παρεμβαίνει και να ευνοεί τον κολλητό του!

Γι αυτό σαν θεσμικό όργανο της πολιτικής μας ζωής  που είναι  το κάθε κόμμα  με τα εκλεγμένα όργανά του, έχει την υποχρέωση, ΟΧΙ της παρέμβασης στο έργο της όποιας αρμόδιας επιτροπής που συστήνεται για να φέρει σε πέρας ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά να ελέγχει κατά πόσον το έργο αυτό η επιτροπή το έφερε σε πέρας με αμεροληψία, αντικειμενικότητα, με διαφάνεια και δικαιοσύνη!

Αν κάτι τέτοιο ενοχλεί μερικούς ας προσπαθήσουν να το ξεπεράσουν!

Ταυτόχρονα το κάθε κόμμα μπορεί και πρέπει να ελέγξει τα αποτελέσματα της μοριοδότησης και αν διαπιστώσει αδικίες να τις βγάλει στον αέρα!

Για μας του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μεγάλη η χαρά μας αλλά και η τιμή που θα μας κάνουν τα άλλα κόμματα, να ελέγχουν τη δουλειά και το έργο παρόμοιων επιτροπών, όπως της συγκεκριμένης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και όποιων άλλων συσταθούν στο μέλλον και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας την αλήθεια και συγκεκριμένα περιστατικά αδικίας, εφ όσον διαπιστώσουν, να  κάνουν τη καλοπροαίρετη κριτική τους και την απαραίτητη ως αναγκαία ακόμη καταγγελία τους!

Αυτοί είναι οι κανόνες της δημοκρατίας μας και κάποτε θα πρέπει να τους μάθουμε και να τους εφαρμόζουμε!

Όλα λοιπόν στο φως του ήλιου και στη διάθεση του λαού  αυτής της χώρας!

Ευχαριστούμε όλους για τη προσοχή σας!

Τρίπολη 4-5-2017                                          

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ   Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Αγαπητοί φίλοι τυχαία έπεσα στην ανακοίνωσή σας - ίσως και να μην το πιστεύεται- και θα ήθελα να σας πω λίγο και την ταπεινή μου άποψη. Μάλλον θα σας επαναλάβω τα λόγια ενός σοφού δάσκαλού μου, που αν έχετε ειλικρινή παιδεία θα τον αναγνωρίσετε. Έλεγε λοιπόν: "Τίποτα άλλο δεν ενοχλεί το δογματικό, όσο ο έλεγχος, η κριτική των πράξεών του. Φοβάται και αμυνόμενος επιτίθεται ενάντια σε όλους εκείνους που τολμούν να αμφισβητήσουν την τυφλή βεβαιότητά του...." Και στη σημερινή μας εποχή ο λαός όλους αυτούς τους ονομάζει ενίοτε πολιτικούς μύωπες, άλλοτε φασίστες και τώρα τελευταία ΣΥΡΥΖΟΚΟΥΤΑΒΑ

Ρε παλλικαρια του Σύριζα πολύ μπροστά βλέπετε αλλαξτε την ημερομηνία άκου εκεί 4/5/2017 η Βιργινία Λεουση την έγραψε?

Η Βιργινία Λεούση έχει δίκιο και την ευχαριστώ για τη παρατήρηση! Ο άλλος ο φιλόσοφος πιο πάνω ας κάνει παρέα με τη φιλοσοφία του! Το δίκιο, η διαφάνεια και η αξιοκρατία τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ θα λάμψουν και θα καθιερωθούν το θέλουν δεν το θέλουν μερικοί κολλημένοι στο αμαρτωλό παρελθόν!

Συγγνώμη "το να τρολλάρει και να ειρωνεύεται την κυβέρνηση κάποιος άγνωστος, χρησιμοποιώντας το όνομα του κου Παπαζαχαρία , μήπως είναι αδόκιμο και απαράδεκτο? " Θες να κοροιδέψεις? Βάλε το πραγματικό σου όνομα κύριε.........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.