ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης κρύβει το πραγματικό πρόγραμμά του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης κρύβει το πραγματικό πρόγραμμά του

Ιούνιος 12, 2019 - 08:17
1 σχόλια

«Για άλλη μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς. Εκφώνησε μια έκθεση ιδεών, ανέφερε διάφορες γενικολογίες, προσπαθώντας να κρύψει το πραγματικό του πρόγραμμα». Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει:

«Όμως, πίσω από το ''συμβόλαιο εργαζομένων-επιχειρήσεων'', κρύβεται η επταήμερη εργασία, το ''ξεπερασμένο οχτάωρο'', η κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Πίσω από το ''θέλουμε ανάπτυξη κι όχι επιδόματα'', κρύβεται η κατάργηση επιδομάτων. Πίσω από την ''έκρηξη επενδύσεων'', που θα γίνει με έναν μαγικό τρόπο, που μόνο ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει, κρύβονται τα τεράστια ελλείμματα, η θηριώδης ανεργία, η Ελλάδα της ανθρωπιστικής κρίσης που παρέδωσε το κόμμα του, το 2015. Όσο κι αν κοπιάζει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, οι αλήθειες τους ξεφεύγουν».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν χρειάζεται πρόγραμμα. Αρκεί να δει κανείς που έχουν βολευτεί τα μπάζα που το γύρισαν σε ΣΥΡΙΖΑ (γιατί οι αυτόχθονες συριζαίοι ή συριζιάρηδες προυπήρχαν στο δημόσιο) και η αυτοδυναμία έρχεται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.