ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βγάζουν και συγκρίνουν τα μόριά τους

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βγάζουν και συγκρίνουν τα μόριά τους

Αύγουστος 03, 2017 - 17:18
1 σχόλια

Ε, ρε γλέντια με αφορμή την κλήρωση για τη σημαία στο Δημοτικό! Από το μεσημέρι, Πολάκης και Κυριάκος ψάχνουν σε συρτάρια, καργιόλες της γιαγιάς και ντιβανοκασέλες για να βρουν τις βαθμολογίες τους σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο ώστε να «την πει» ο ένας στον άλλον για το ποιος έχει μεγαλύτερη τη μόρφωση!

«Εσείς που μιλάτε για αριστεία», λέει ο Πολάκης στους βουλευτές της ΝΔ, «πόσα μόρια πήρατε στις Πανελλαδικές;». Παύλε, η αλήθεια είναι ότι τους ρούμπωσες τώρα καθώς οι περισσότεροι -του Κυριάκου συμπεριλαμβανομένου- δεν πέρασαν του λιναριού τα πάθη για να μπουν στο ελληνικό πανεπιστήμιο αλλά την έκαναν κατευθείαν για τα υψηλοτάτου επιπέδου πανεπιστήμια όξω. Ο Κυριάκος αποφοίτησε από το Χάρβαρντ με διάκριση -καλά, μην σας ξεχύνεται ο ενθουσιασμός από τα μάτια, Κοινωνικές Επιστήμες τελείωσε (και απ' αυτά που διάβασε, δεν του έμεινε τίποτα!), δεν σπούδασε Αστροφυσική!

Τέλος πάντων, ο Παυλάκης συνέχισε: «Εγώ τελείωσα το Λύκειο με 20 και αποφοίτησα από την Ιατρική σε 6,5 χρόνια. Εσείς πόσα μόρια πήρατε στις Πανελλαδικές που μας μιλάτε για αριστεία; Ο Τζήμερος που βγαίνει και μιλάει έχει πάρει πτυχίο;».

(Ο Τζήμερος, αγάπη γλυκιά, έχει σπουδάσει σκίσιμο αφίσας του ΚΚΕ στα καλύτερα πεζοδρόμια της Αθήνας, που θα του την πεις κιόλας!)

Κύριε υπουργέ, αριστούχος του Λυκείου και απόφοιτος Ιατρικής και δεν μπορείτε να διαβάσετε μια απλή επιγραφή που λέει «Απαγορεύεται το κάπνισμα» μέσα στο υπουργείο σας;

Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι...

Νωρίτερα, ο διωγμένος από τον Σκάι μενουμευρωπαίος και περίπου δημοσιογράφος Μπογδάνος μάς πληροφορούσε στο φατσοβιβλίο ότι ήταν σημαιοφόρος στο Λύκειο. Όταν πήγαινε στην Α' Λυκείου ήταν σημαιοφόρος. Παιδί-θαύμα.

Και ο Αλέξης λέει ότι δεν είναι αριστεία ποιος θα κρατάει τη σημαία. Οκ, Alexis, αλλά δεν θα μιλήσεις κι εσύ για αριστεία που ολόκληρος αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός άρχισες να μαθαίνεις αγγλικά στα σαρανταφεύγα.

Αλήθεια, τον Καρανίκα έχεις δάσκαλο; Αυτό το «slowly-slowly» πολύ με τρόμαξε τις προάλλες στον «Guardian».

Άντε, βγάλτε τα μόριά σας και κάντε τους υπολογισμούς σας να τελειώνουμε. Αλλά να ξέρετε ότι σας τρώει όλους η έκπαγλος λαμπρή και λιπότριχος κεφαλή του Βαρουφάκη, καθώς η δημιουργική ασάφεια είναι ένα αντικείμενο που δεν το κατέχετε!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.