ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Εκ... παραδρομής στήριξη σε Κούλη και Μαντά από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Εκ... παραδρομής στήριξη σε Κούλη και Μαντά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μάιος 13, 2019 - 20:52
33 σχόλια

Εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν στο δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνδυασμούς που στηρίζει το κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές τα ονόματα του Παναγιώτη Μαντά στη Βόρεια Κυνουρία και του Ευστάθιου Κούλη στη Γορτυνία καθώς και των συνδυασμών τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε σχέση με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που εκδόθηκε και αφορά την στήριξη που παρέχει στους εκλογικούς συνδυασμούς στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ενημερώνουμε  ότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε το όνομα του Συνδυασμού « Ενώνουμε τη Γορτυνία - Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία | Ευστάθιος Κούλης» για το Δήμο Γορτυνίας καθώς και το όνομα του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών | Παναγιώτης Μαντάς» για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Κάνουμε γνωστό ότι στους ανωτέρους Δήμους οι αποφάσεις των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων  του ΣΥΡΙΖΑ είναι για ψήφο κατά συνείδηση.

 

Τρίπολη 13 Μαΐου  2019

Η Νομαρχιακή Επιτροπή  ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.


33 Σχόλια

γελάνε και οι πέτρες και τα κοτρώνια της Γορτυνίας (την οποία, παρεμπιπτώντος, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ την λέει «Γόρτυνα»)

Ναι το καταλάβαμε ότι ήταν λάθος ... Τάσο σου ετριξαν τα αυτιά από την Αθήνα και έβαλες την ουρά στα σκέλια, όχι γιατί νομίζεις πώς μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις.Οπως και τους φίλους στην τ.ο Γορτυνίας που και αυτοί Κούλη ήθελαν. Τέρμα τα παιχνιδάκια..

Ε..! Αφού φάγατε κράξιμο, τώρα... εκ παραδρομής και μπούρδες. Για να δούμε ποια κεφάλια θα πέσουν για το παιγνίδι αυτό.Εκτός και αν είναι στο απυρόβλητο. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ΔΕΝ πάει καθόλου καλά. Λυπάμαι για τον τόπο μου Αλήθεια αφού μεταδόθηκε -κατά λάθος- που είναι η αντιδράσεις των...θιγομένων. Μας περνάνε για πρόβατα ρεεε

Έτσι λάθος κάνατε και για την Μακεδονία και για τα μνημόνια και για το δημοψήφισμα και και και. Έλεος πια με τα παρτάλια.

Να πηγαίνεις παρακαλώντας να στηρίξεις υποψηφίους το βλέπω οξύμωρο και κουφό. Ένα κόμμα δημοκρατικό που πιστεύει στην αξιοκρατία και τη δικαιοσύνη δεν έπρεπε να ασχοληθεί καθόλου με αυτά, ας άφηνε τις κοινωνίες να αποφασίσουν.

Ο Κουλης δεν χρειάζεται αυτη τη στιγμή την στήριξη κανενός κόμματος...Τον στηρίζει η πλειοψηφία των γορτυνιων, η οποία επιζητά την Αλλαγή και αυτή η Αλλαγή σίγουρα δεν την βλέπει στα πρόσωπα των νεοεμφανιζόμενων λαγων του απερχόμενου!

Κόμμα της πλάκας, κυβέρνηση της πλάκας. Για αυτό χάρισαν Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα. Για αυτό διέλυσαν την οικονομία και την μεσαία τάξη. Για αυτό έδωσαν στους ξένους για 99 χρόνια ότι σημαντικότερο έχει ο τόπος. Για αυτό έχουν τον Πολάκη να μην ξέρει τι λέει, ακόμα και σε ΑΜΕΑ. Για αυτό έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ψέματος ο αρχηγός τους. Για αυτό παριστάνει τον Τσε πάνω στο κότερο. Φτάνει πια, πιάσαμε πάτο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλελεύθερη δεξιά για να πάει μπροστά ο τόπος. Να δουλέψει ο ιδιωτικός τομέας και να βρουν την υγειά τους οι άξιοι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα. 12 μέρες ακόμα.

Που το παράλογο ρε παιδιά.. Τα ίδια σκ@@@ είναι και οι 2 αν δεν ταίριαζαν δε θα συμπεθεριαζαν... Όπως ο Τσίπρας έταζε πολλά πριν βγει έτσι τάζει και ο Κουλης προκείμενου να μαζέψει κανέναν ψηφο...Αλλά έλα που έχει τάξει σε όλους τους υποψήφιους και αααν βγει θα πάρουν μια μεγάλη απογοήτευση ολοιβτου κουλη...άσε που θα φαγωθούν και μεταξύ τους..

Ρεζιληκια Συριζαιων...Περηφανε ελληνικε λαε κάτι απίθανους τύπους που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε περίπτερο τους έδωσες με τη ψήφο σου την διακυβέρνηση της χώρας. Για έναν ΕΝΦΙΑ διαλύσαμε τη χώρα.

Πόσο πιο κάτω θα πάει αυτή η ομαδουλα της Αρκαδίας τον Συριζα. Δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό τη βρώμικη δουλειά από το 2015. Μην σας πω από το 2012....

Μακεδονομάχε νεοφιλελέ είσαι ο κλασσικός δεξιός ψεύτης αλλά ο κόσμος σας ξέρει, ξέρει ποιος έδωσε το 77 τη μακεδονική γλώσσα, ξέρει τι λέγατε σαν κόμμα όλα αυτά τα χρόνια για το όνομα, ξέρει επίσης αυ΄τη την μπούρδα με την ταυτότητα και γενικά όλα τα fake news που αναπαράγεται κάθε λίγο. Δεν ξέρει όμως γιατί έχει μπερδευτεί τις τελευταίες ημέρες για το τι τον περιμένει, 7 ημέρες εργασίας την εβδομάδα οκ το είπατε, 24 ώρες την ημέρα ή θα κάνετε σκόντο να ξεκουράζετε και λίγο; Τη 13η σύνταξη θα την κόψετε που λέει ο Άδωνις Αντιπρόεδρος ή θα την κρατήσετε που λέει ο Δένδιας;

Η λέξη <<παραίτηση>>δεν έχει νόημα για τους συριζαίους; εκτός αν είναι όλα στο πολιτικό παιγνίδι.....

Η ανακοίνωση λέγει ότι "στους ανωτέρους" Δήμους ψήψος κατά συνείδηση. Δηλαδή οι άλλοι Δήμοι είναι κατώτεροι; Δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά...

07:59 - Στις μπούρδες που γράφεις για το '77 έχει απαντήσει ο Μπαμπινιώτης, ένας σπουδαίος επιστήμονας, όχι μπουρδολόγος Συριζαίος. Αφού πιστεύεις για το 7ήμερο, που δίνει σανό ο Βαξ και Βάνης μαζί τον Αλέκση, καλά κάνεις και ψηφίζεις Σύριζα. Μέχρι εκεί καταλαβαίνει το μυαλό σου. Θα σου πρότεινα επειδή μάλλον δεν είσαι για πολλά και σε κουράζει η καθημερινότητα, να πάρεις τηλέφωνο τον Αλέκση να σου κανονίσει για το κότερο. Να σε πάνε διακοπές και εσένα μια εβδομάδα μαζί με την οικογένεια. Από το κότερο μην ξεχάσεις να στείλεις μηνύματα εναντίον των νεοφιλελεύθερων.

13η σύνταξη από τον ΟΠΕΚA και Μάη μήνα!!! Έχετε καμία επαφή με τον πραγματικό κόσμο ή είστε όλοι άεργοι και αργόσχολοι όσοι υποστηρίζεται Σύριζα; Στον πραγματικό κόσμο υπάρχει "δώρο" το Πάσχα, το 1/2 των αποδοχών ή της σύνταξης, "δώρο" τον Αύγουστο που είναι πάλι το 1/2 των αποδοχών ή της σύνταξης και "δώρο" στο τέλος του χρόνου που είναι ολόκληρος μισθός ή σύνταξη. Τώρα βαφτίζουν ένα εκλογικό επίδομα σαν 13η σύνταξη, που είναι κυμαινόμενο σαν ποσό, όχι μέσω ΕΦΚΑ αλλά και σε "άσχετη" χρονική περίοδο. Το άσχετη φυσικά είναι για γέλια. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές!!! Πόσο πιο γελοίοι να γίνετε;

@Παύλος όλα τα δεινά της οικονομίας και της μεσαίας τάξης τα επέβαλλαν οι προηγούμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα δικά τους μνημόνια. Για να μην ξεχνιόμαστε. Ποιος κατάργησε το αφορολόγητο όριο στους ελευθ. επαγγελ; Ποιος τους επέβαλλε το ετήσιο χαράτσι που λέγεται "τέλος επιτηδεύματος"; Ποιος επέβαλε την προκαταβολή φόρου για τον φόρο της επόμενης χρονιάς; Ποιος επέβαλε ΕΝΦΙΑ; Ποιος αύξησε ΦΠΑ; Ποιος έκανε κούρεμα στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων (στις επενδύσεις τους σε ομόλογα ελλην κράτους); Άντε από δω χάμω άθλιο φερέφωνο της ΝΔ.

Η τοπική οργάνωση του συριζα και ο βουλευτής και οι λοιποί πολιτευτές Αρκαδίας, "διαμάντια" με πανελλήνια εμβέλεια. Και εις ανώτερα.!!!! Αφού ξεσκισατε το πανεπιστήμιο σε ότι αφορά στην Τρίπολη μπορείτε να συνεχίσετε το..... έργο σας.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Γορτυνία επιλέξατε να στηρίξετε στην πράξη την υποψηφιότητα του κ. Κούλη ενώ ταυτόχρονα κατεβαίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο κ. Ζουνης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής της παράταξης σας. Σε αυτό τον τόπο πρέπει επιτέλους να λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι να προσπαθούμε κάθε φορά να τα παρουσιάζουμε όπως νομίζουμε ότι μας συμφέρει. Και εσείς κύριε Κούλη έχετε δεχτεί στην παράταξη σας έναν μεγάλο αριθμό από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γορτυνίας. Μαζί με τα στελέχη αυτά θα πάρετε και τις ιδέες τους και την κομματική ταυτότητα. Δε γίνεται αλλιώς...

@13:32 - Μας τρολάρεις;; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήργησε ΚΑΝΕΝΑ φόρο από αυτούς που αναφέρεις. 4 χρόνια κυβέρνηση είναι. Αντίθετα τους αύξησε όλους!!! Αύξησε την προκαταβολή στο 100%, αύξησε τον συντελεστή στους ελεύθερους επαγγελματίες, αύξησε τους χαμηλούς συντελεστές ΦΠΑ. Αυτά και πολλά άλλα συνέβησαν λόγω της γελοίας διαπραγμάτευσης του Αλέκση-Γιάνη που μας κόστισαν το 3ο και 4ο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. ΜΙΑ επένδυση δεν προχώρησε με τον ΣΥΡΙΖΑ. ΜΙΑ. Μας μούρλανε σε επιπλέον φόρους από αυτούς που βρήκε γιατί είναι άσχετοι και ανίκανοι. Δεν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας για αυτό είσαι στον κόσμο σου.

13:32: είσαι Συριζαίος του 4% ή "ορφανό" του ΠΑΣΟΚ που πήγε Σύριζα γιατί μυρίστηκε φαγητό; Σου αρέσει το δούλεμα γι'αυτό ψηφίζεις τον ημιμαθή πρόεδρο του 15μελούς που πήρε μεταγραφή από Βουλγαρία και πέρναγε τα μαθήματα λόγω πολιτικών φίλων; Το παίζεις και γνώστης...σταμάτα να βλέπεις ΣυριζΕρτ...

Ο αξελ ο πρόεδρος πήρε μεταγραφή από Βουλγαρία νύχτα επί υπουργίας Αρσένη στο Καποδιστριακό. Ας μάθει να ξεχωρίζει πρώτα το υδρογόνο από το ηλιο και μετά ας κάνουμε στροφή 360 μοιρών για να δούμε τι εστί τυμβοθηρια

@16:29 και @17:27 με την σκατά οικονομία που παρέδωσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Ποτέ δεν ξεχνάμε, εδώ βρισκόμαστε λόγω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει εξανεμιστεί, σειρά και της ΝΔ.

Τελείωσε το παραμύθι, 4.5 χρόνια κυβερνάς με ψέμματα ξεπούλημα Μακεδονίας και ηθική κατάπτωση...δεν αρκούν τα επιδόματα για να κρυφτεί η αλήθεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.