ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ανοιχτός διάλογος για το διακύβευμα των εκλογών, μηνύματα ενότητας και αισιοδοξία (pics)

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ανοιχτός διάλογος για το διακύβευμα των εκλογών, μηνύματα ενότητας και αισιοδοξία (pics)

Ιούνιος 20, 2019 - 10:26
26 σχόλια

Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 19 Ιουνίου το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας στην Τρίπολη. Στην πολιτική εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Αρκαδίας με το κόμμα -Γιώργος Παπαηλιού, Μαρίνος Ρουσιάς, Χρήστος Στάικος, Μαύρα Σαραντοπούλου και Μαρία Μητροπούλου-, ενώ τη συζήτηση συντόνιζαν οι Νίκος Σκορίνης, Νίκος Μπίστης και Ιωάννης Μαντζουράνης.

Το διακύβευμα των εκλογών είναι, όπως το θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν η χώρα θα γυρίσει στις μνημονιακές πολιτικές και αν θα πάρει δεξιά στροφή, ή εάν θα συνεχιστεί η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, η οποία προτάσσει το κοινωνικό πρόσημο.

Κατά τον χαιρετισμό του ο νυν βουλευτής Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Παπαηλιού υπογράμμισε ότι οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος διεκδικούν μεγάλη εκπροσώπηση για το κόμμα, επειδή η ευρύτερη Προοδευτική Συμμαχία έχει ιστορία, έχει αγώνες και έργο και εκφράζει τις ελπίδες του ελληνικού λαού όχι μόνο για να αποτραπεί η επέλαση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για να υπάρξει κοινωνικά δίκαιη παραγωγική ανασυγκρότηση.

«Ύστερα από χρόνια μνημονιακών πολιτικών η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια. Κατορθώσαμε να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια. Δώσαμε βάρος, ενδιαφέρον και μέριμνα για τα πλέον αδύναμα στρώματα του πληθυσμού».

Από εδώ και πέρα, μέλημά μας είναι η ενίσχυση των μεσαίων στρωμάτων, που πολλές φορές αδικήθηκαν από διευθετήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

«Όλοι μαζί συλλογικά θα δώσουμε τον αγώνα, ώστε η νίκη δεν θα είναι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, της Αριστεράς ή της Προοδευτικής Συμμαχίας, αλλά της κοινωνίας. Συλλογικά και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και στην Αρκαδία και σε όλη την Ελλάδα. Με τη νίκη!»

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές.

Το διακύβευμα, όπως είπαν, είναι αν θα προχωρήσει η χώρα μπροστά ή αν θα γυρίσει πίσω. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε μια συνολική αποτίμηση του κυβερνητικού έργου, παραδοχή λαθών, αλλά και ειπώθηκαν πράγματα για το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές που προτίθεται να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και προτάσσει την δίκαιη παραγωγική ανασυγκρότηση που θα φέρει την ανάπτυξη για όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες.

Γαλανιάδη Εύα


26 Σχόλια

Μπραβο Τασο λαοθαλασσα.Ευτυχως η 7 Ιουλιου ειναι κοντα στο καλο και να μην σας ξαναδουμε ποτε

Η επιλογή στο συντονισμό τροφίμου των φυλακών Κορυδαλλού προιδεάζει για την επαύριο;

Μέγα ....πλήθος και μέγα .....πάθος !!!!!! Σύντροφοι .....π ά π α λ α !!! Αντε γεια .......

Παλιο κουμούνια στο 3% και γρήγορα.Μόνο για εκεί είστε καλά.Πλατεία Κουμουνδούρου,Αυγή,σανδάλι και φραπεδιά!!!

Νομός 509/1947

Τσίπρας ή βαρβαρότητα. Όσο για νόμους και δικαστήρια < στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί>

Ανεξαρτήτως τι πιστεύει κάποιος αυτά τα σχόλια από τους 15:23 & 16:15 είναι επιεικώς απαράδεκτα/επικίνδυνα/φασιστικής αντίληψης και απορώ με πιο κριτήριο ελευθερίας της γνώμης τα εγκρίνετε... Ντροπή να σχετίζονται με τέτοιες απλές κομματικές εκδηλώσεις γεγονότα που σημάδεψαν την πατρίδα μας με αδιαμφισβήτες συνέπειες σε όλο το φάσμα της κοινωνίας. Για δε τους συγγραφείς των σχολίων και των αντιλήψεων σας αν όχι οπαδοί και ασπαστες αυτών των απόψεων, αν δεν είστε υπό την επήρεια ουσιών όταν γράφετε θα σας πρότεινα να ανοίξετε κπ ιστορικό βιβλίο και τουλάχιστον μία επίσκεψη σε ψυχοανατόμο.

Θα είχανε πάει για μπάνιο tito χασου νούμερο έχεις και tito ψευδώνυμο συμμοριτη

ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΑΝΔΑΛΙ . ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΑΙΚΗ . ΜΕ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ( ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ . ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ) . ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ . ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ . ΖΕUS & DION .

@ Παλιά καραβάνα: Tίτος είναι το ψευδώνυμο από τον Άγιο Τίτο εξ Ηρακλείου, σκοταδιστή καραβανά. Περιμένω κάποιο επιχείρημα μιας και οι αφορισμοί σου (μηδέν επιχειρήμα/αντίλογος από μεριά σου) επιβεβαιώνουν πόσο μπετόβλακας και ανιστόριτος είσαι με τέτοιου επιπέδου απάντηση. Εκτός και αν δεν βλέπεις μέσα από την κουκούλα (των προγόνων) σου. Ενοχλεί ακόμα όμως η νίκη του βουνού ε;

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Έχει δίκιο ο Τιτο. Η νίκη του βουνού! Από το '45-'49 πάλευαν οι ΕΑΜοΒούλγαροι να ξεπουλήσουν κομμάτια της Μακεδονίας μας στους γειτόνους και το πέτυχε το 2018 ένας Αλέκσης, δημοκρατικά εκλεγμένης αριστερής κυβέρνησης. Η ιστορία θα κρίνει, αλλά εσείς θα παραμείνετε κουτόβλαχοι.

Ποια νίκη βουνού ρε προδοταρε κατσαπλια που έχεις εσύ και σχέση με αγιους ανθέλληνες σλαβοτουρκαλβανοι

@21:42 - Όσο κέρδισε ο Τσίπρας στις ευρωεκλογές το 2019, τόσο κέρδισε και η κυβέρνηση του βουνού και των ρεμάτων. Περαστικά σύντροφε. Να δεις το "Good Bye Lenin!", ποτέ δεν είναι αργά.

ΣΤΑΙΚΕ....ο Κυρανακης σε γλενταει...."πειτε κ.Σταικε μια επενδυση που εχει γινει στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια....??"

Εσείς αγόρια μου δεν παλεύεστε, εξ αφορμής της συνάντησης της τοπικής του ΣΥΡ ο πρώτος άρχισε να βρίζει, ο δεύτερος να επαναλαμβάνει λόγο πολιτικού μίσους και εγώ είπα ότι αυτό δεν θα έπρεπε να γίνεται. Μπήκε και το σκότος ο παλιά καραβάνα κ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Εκτράπηκε η κουβέντα διότι κατά τους ανωτέρω ΔΕΝ έχει το δικαίωμα οποιοδήποτε κόμμα να κάνει συγκέντρωση!!! Και αντί να πιείτε το χάπι ή τον φρέντο σας βρίζετε γιατί αυτό ξέρετε να κάνετε - εξ' ου και ο ψυχοανατόμος. @00:23 την έχω δει ι έτσι είναι πράγματι μια οπτική της αποτύπωσης της αλήθειας με τα σωστά κ τα λάθης της.

Αγαπητέ Τίτο, όπου κυβέρνησε η αριστερά, παντού είχε πολύ άσχημα αποτελέσματα. Οι λόγοι απλοί. Αριστερά σημαίνει ισοπέδωση προς τα κάτω. Όταν είσαι 20 μπορεί και να σου φαίνεται ωραίο. Στα 25 έχεις αρχίσει να έχεις αμφιβολίες. Στα 30 λες έκανα λάθος και όσο μεγαλώνεις ακούς αριστερά και τρέχεις. Καπιταλισμός λοιπόν. Μπορεί να έχει τις αδικίες του, αλλά σου δίνει καλύτερη ποιότητα ζωής και δικαίωμα στο όνειρο. Η σημερινή μορφή του καπιταλισμού είναι η καλύτερη που έχουμε δει. Φιλελεύθερος καπιταλισμός. Πλούσιο κοινωνικό κράτος, ελευθερίες στον πολίτη, αποδοτικό κεντρικό κράτος. Πάμε μπροστά!

Φυσικά και έχει δικαίωμα να κάνει συγκεντρώσεις ο οποιοσδήποτε πολιτικός σχηματισμός. Αλίμονο μην γίνουμε ίδιοι με τους συριζαίους που έλεγαν για γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένους. Από την άλλα αγαπητέ Τίτο έχει δικαίωμα ο πολίτης να εκφράζει την γνώμη του και να κρίνει. Τόσα ψέματα και τόσες κωλοτούμπες δεν χωνεύονται τόσο εύκολα. Μας διέλυσαν στους φόρους. Έδωσαν Μακεδονική γλώσσα και έθνος σε Αλβανούς και Σλάβους. Να μην πω για το δικαστικό. Αυτά θα φανούν σε όλο τους το μεγαλείο στην πορεία. Άσχετοι, ιδεοληπτικοί και χειρότεροι από όλους τους προηγούμενους. Πάμε για άλλα τώρα.

"Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το 2011 έως το 2014 κατά 5.258 ευρώ. Τα έτη 2015- 2016 αυξήθηκε κατά 146 ευρώ. Η αύξηση του ετήσιου εισοδήματος της οικογένειας αυτής για τα έτη 2015-2017 ανέρχεται πλέον στα 680 ευρώ καθώς μόνο το 2017 σημείωσε αύξηση κατά 534 ευρώ." (από συνέντευξη του Τσακαλώτου). Καλούμαστε να ψηφίσουμε διαφημιστικές καμπάνιες. Ο Σύριζα πάσχει σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Εσύ Τίτο δεν πρέπει να είσαι ντόπιος, δεν ξέρεις, η περιοχή είναι ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει στη χώρα, τίγκα στους χιτλερικούς που έχουν ξεφτιλίσει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης με τη συνέργεια των διαχειριστών του σάιτ. Φασιστική σφηκοφωλιά.

Ο Κωστής Χατζηδάκης μέσω συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 δηλώνει ότι «η ΔΕΗ πάει να γίνει νέα Ολυμπιακή». Ο ίδιος, ως υπουργός Μεταφορών, είχε πουλήσει το 2008 τον τότε εθνικό αερομεταφορέα έναντι ενός ευρώ και είχε φορτώσει τον κρατικό προϋπολογισμό με βάρη ύψους δύο δισ. ευρώ.

Δε μου λες ρε Παύλο, τίποτα σοβαρό δεν μπορείς να γράψεις; Μας έχεις φλομώσει στις ατάκες καφενείου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.