«ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζουν το όνειρό τους»

«ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζουν το όνειρό τους»

Ιούνιος 28, 2015 - 17:03
5 σχόλια

Το σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στο twitter

Για οργανωμένο σχέδιο κάνει λόγο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με σχόλιο του στο twitter:

ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ζουν το όνειρό τους, η Χώρα οδηγείται στην καταστροφή & την έξοδο απο το €! ´Ενα οργανωμένο σχέδιο απο τον κ Τσίπρα & Λαφαζάνη

— ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ (@Odysseas_) June 28, 2015

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Φωτιά και τσεκούρι στους νενεκους και τους προσκυνημνέους έλεγε ο γέρος του μωρια! Θα προσθέσω και τους αχυρανθρωπους που προκαλούν αδιάντροπα!

Μεχρι και ο Στρος Καν παραδεχτηκε τα λαθη που εκανε το ΔΝΤ στο θεμα της Ελλαδας .Εσυ το χαβα σου...συνεχισε να ψηφιζεις μνημονια.

Ὅταν ἀποφασίσαμε νὰ κάμωμε τὴν Ἐπανάσταση, δὲν ἐσυλλογισθήκαμε οὔτε πόσοι εἴμεθα, οὔτε πὼς δὲν ἔχομε ἄρματα, οὔτε ὅτι οἱ Τοῦρκοι ἐβαστοῦσαν τὰ κάστρα καὶ τὰς πόλεις, οὔτε κανένας φρόνιμος μᾶς εἶπε «ποῦ πᾶτε ἐδῶ νὰ πολεμήσετε μὲ σιταροκάραβα βατσέλα», ἀλλὰ ὡς μία βροχὴ ἔπεσε εἰς ὅλους μας ἡ ἐπιθυμία τῆς ἐλευθερίας μας, καὶ ὅλοι, καὶ ὁ κλῆρος μας καὶ οἱ προεστοὶ καὶ οἱ καπεταναῖοι καὶ οἱ πεπαιδευμένοι καὶ οἱ ἔμποροι, μικροὶ καὶ μεγάλοι, ὅλοι ἐσυμφωνήσαμε εἰς αὐτὸ τὸ σκοπὸ καὶ ἐκάμαμε τὴν Ἐπανάσταση. «Εις Ελόγου Σας χωρία της Λιοδώρας, όλα από Ζάτουνα έως Ασπρα Οσπήτια. Ευθύς όπου λάβετε το παρόν μου να ακούσετε την φωνήν του γενναιοτάτου χιλιάρχου Δημητράκη Πλαπούτα, τον οποίον διορίζω με πληρεξουσιότητα να πάρη τα άρματα σας και όλοι μαζύ να ελθήτε το ογληγορώτερον κατά το χρέος σας. Του έδωσα άδεια δια εκείνους από εσάς όπου δεν θελήσουν να θύση και να απολέση με φωτιά και τζεκούρι, οι δε λοιποί είσθε εις την αγάπην μου και κάμνετε το χρέος σας με προυθυμίαν, και ελπίζω ότι θ” ακολουθήσετε χωρίς δυσκολίας. Ακολουθήσατε λοιπόν καθώς σας γράφω και ακολουθήσατε τον Καπιτάν Δημητράκη να προφθάσετε το ογληγορώτερον....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.