Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Οκτώβριος 13, 2019 - 15:18
0 σχόλια

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε και συγκροτεί το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας το οποίο αποτελείται από τους εξής:

1) Δήμαρχο κ. Γεώργιο Καμπύλη ως Πρόεδρο.

2) Δημοτικό σύμβουλο κ. Κατσή Δημήτριο του Αθ. με αναπληρωτή τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σαμαρτζή Γεώργιο του Ανδρέα.

3) Δημοτικό σύμβουλο κ. Γκαύρο Δημήτριο του Χρήστου, προερχόμενο από τη μειοψηφία, με αναπληρωτή τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βλάχο Χρήστο του Παναγιώτη.

4) Προϊστάμενο Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου Σταθά Γεώργιο.

5) Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας Υ/Α΄ Παναγιώτη Γιαννίκο με αναπληρώτρια την Υ/Β΄ Ματίνα Πανταζή .

6) Εκπρόσωπο του Γ’ Λ/Τ Παραλίου Άστρους Σημαιοφόρο Λάμπρο Σκαρπέλο με αναπληρώτρια την Ανθυπασπιστή Βούλγαρη Αικατερίνη.

7) Εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού κλιμακίου Άστρους , Πυραγό Βασίλειο Μαρκόπουλο με αναπληρωτή τον Πυρονόμο Μετρητίκα Γεώργιο.

8) Προϊστάμενο της Δν/σης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κούσουλα Δημήτριο , Μηχανολόγο Μηχανικό με αναπληρωτή τον Ευριβιάδη Πέτρου Τοπογράφο Μηχανικό Τ.Ε.

9) Προϊστάμενο του Δασαρχείου Κυνουρίας κ. Λυμπερόπουλο Παναγιώτη με αναπληρωτή τον κ. Πετρή Δημήτριο.

Την γραμματειακή υποστήριξη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου , αναλαμβάνει ο υπάλληλος του τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτης Παινέσης.

Το Σ.Τ.Ο. Συνεδριάζει στην έδρα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και στις συνεδριάσεις μπορούν να λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της έδρας του δήμου, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι υπηρεσιών, μετά από πρόσκληση του Προέδρου.

Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της καταστροφής, καθώς και του έργου αποκατάστασης των ζημιών, το πιο πάνω Όργανο λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση, με δυνατότητα συνέχισης της συνεδρίασης και με τους οριζόμενους, από τους μετέχοντες, αναπληρωτές τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.