Συντονιστικό για την πρόληψη των πυρκαγιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Συντονιστικό για την πρόληψη των πυρκαγιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Μάιος 16, 2018 - 14:23
0 σχόλια

Στην Τρίπολη συνεδρίασε την Τετάρτη 16 Μαΐου το συντονιστικό της Πυροσβεστικής παρουσία του Αρκά Υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλου.

Στην σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Συντονιστής Νοτίου Ελλάδος Κώστας Κυριακόπουλος και φυσικά και ο διοικητής της ΠΥ Περιέφερειας Πελοποννήσου Θ. Λαρέζος.

Στόχος για όλους είναι ο καλύτερος συντονισμός αναφορικά με την πρόληψη των πυρκαγιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως θα ακούστε και στις δηλώσεις που ακολουθούν ο κ.ωΜατθαιόπουλος, και ο κ.ωΚυριακόπουλος τόνισαν πως οι συσκέψεις βοηθούν στον καλύτερο συντονισμό και επίσης υπογράμμισαν ότι σε αυτή την προσπάθεια χρειάζονται στο πλευρό τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που θα βοηθούν με την άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής σε περίπτωση πυρκαγιάς και φυσικά με την τήρηση των κανόνων της αντιπυρικής προστασίας.

Προτού ξεκινήσει η συνεδρίαση, ο Διοικητής της ΠΥ Πελοποννήσου Θ. Λαρέζος απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Υπαρχηγό κ. Ματθαιόπουλο και στον Συντονιστή κ. Κυριακόπουλο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συντονιστικό για την πρόληψη των πυρκαγιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.