Συντονισμένος αγώνας στη Μεγαλόπολη για την μη πώληση μονάδων της ΔΕΗ (pics,vid)

Συντονισμένος αγώνας στη Μεγαλόπολη για την μη πώληση μονάδων της ΔΕΗ (pics,vid)

Φεβρουάριος 15, 2018 - 09:56
2 σχόλια

Στην συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης.

Για μία ακόμα φορά αποφασίστηκε ομόφωνα να υπάρξει κορύφωση του αγώνα, αφού το όλο θέμα δεν είναι συντεχνιακό αλλά εθνικό-κοινωνικό και αυτό θα πρέπει να καταστεί σαφές.

Πρέπει να υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις αλλά και ενημέρωση της κοινωνίας, αφού η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ δεν θα πλήξει μόνο τους εργαζόμενους αλλά ολόκληρη την κοινωνία, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας είναι δίπλα σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται και θα είναι μπροστά στους αγώνες, όπως έκανε και μέχρι τώρα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ δεν θα πλήξει μόνο τους εργαζόμενους αλλά και τις τοπικές κοινωνίες, αφού θα χαθούν τα ανταποδοτικά, όπως το ΕΑΠ -Λιγνιτόσημο, που δίνει η επιχείρηση...

Πρέπει ο αγώνας να είναι συντονισμένος και βέβαια να υπάρχουν αντιπροτάσεις προς την Κυβέρνηση και φυσικά ενημέρωση του κόσμου για το συνολικό διακύβευμα.

Η Περιφέρεια συνυπογράφει κάθε απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου και θα είναι δίπλα σε εργαζόμενους και τοπική κοινωνία, ώστε να αποτραπεί το "εθνικό έγκλημα" της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ."

 

Video: 

Συνάντηση στη Μεγαλόπολη για την μη πώληση μονάδων της ΔΕΗ


2 Σχόλια

Σε ένα κόσμο που αλλάζει επιβιώνουν μόνο όσοι προσαρμόζονται στη νέα πραγματικότητα.... (Κάρολος Δαρβίνος) Οι παραπάνω που διαμαρτύρονται ζούν ακόμη στον (ήδη νεκρό) κόσμο τους. Η ΔΕΗ είναι ουσιαστικά πτωχευμένη και μόνο η πώληση ενεργών και κερδοφόρων μονάδων μπορεί να περισώσει ό,τι μπορεί να περισωθεί, χάριν του μείζονος κοινωνικού οφέλους, που πρέπει να υπερτερεί του ατομικού και του τοπικού όπως το αντιλαμβάνονται οι κ.κ. διαμαρτυρόμενοι-αγωνιστές.

Συντονισμένος αγώνας στη Μεγαλόπολη για να μη χάσουν οι βολεμένοι τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνουν τόσα χρόνια. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στα ορυχεία. Και αυτοί "τρουπωμπένοι" είναι, τουλάχιστον εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες. Οι υπόλοιποι είτε κοπροσκυλιάζουν στα γραφεία είτε κοιμούνται στις αποθήκες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.