Συνταξιούχοι από Τρίπολη: Να κινητοποιήσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας στον αγώνα (pics,vid)

Συνταξιούχοι από Τρίπολη: Να κινητοποιήσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας στον αγώνα (pics,vid)

Νοέμβριος 07, 2017 - 12:29
0 σχόλια

Ευρεία σύσκεψη συνταξιουχικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη την Τρίτη 7 Νοεμβρίου. Μάλιστα, η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως. Εξάλλου, τα πλήγματα που βιώνουν οι συνταξιούχοι στο οικονομικό και στο βιοτικό τους επίπεδο είναι από την αρχή της κρίσης βαριά και συνεχώς η κατάσταση χειροτερεύει.

Το μήνυμά τους ήταν ότι πρέπει πλέον στον αγώνα τους για αξιοπρεπές Ασφαλιστικό να ενταχθούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Εκτός από τις συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ - Δημοσίου- ΟΑΕΕ - ΠΟΣΕ ΟΕΑΕ -  ΕΛΤΑ - ΝΑΤ - ΟΣΕ κτλ. που εκπροσωπούν τη συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων στη χώρα μας, στη σύσκεψη παρευρέθηκαν στελέχη των ομοσπονδιών και οι διοικήσεις των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Όπως είπαν οι εκπρόσωποι, πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα συσκέψεις σε δέκα πόλεις, προκειμένου να καταρτιστεί το αγωνιστικό πλάνο ως το τέλος του χρόνου. 

Ο αγώνας είναι ο μόνος δρόμος.

Οι συνταξιούχοι δεν παλεύουν μόνο για τις συντάξεις τους, αλλά για ένα αξιοπρεπές ασφαλιστικό σύστημα: «Για τους συνταξιούχους το κύριο ζήτημα είναι το Ασφαλιστικό, αλλά όχι μόνο για τις συντάξεις. Δεν θα δεχθούμε τη στοχοποίηση, δεν θα δεχτούμε την καταλήστευση των αποθεματικών των Ταμείων μας. Δεν πρέπει να κινητοποιηθούν μόνο οι συνταξιούχοι, αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια μας»,.

Θέλουμε το δεκαήμερο 20-30 Νοεμβρίου να το αναδείξουμε ως δεκαήμερο Υγείας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σύσκεψη των οργανώσεων των συνταξιούχων στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.