Συνταξιούχοι από Τρίπολη: Με πολιτική απόφαση μας έκλεψαν, με πολιτική απόφαση θα μας τα δώσουν πίσω (pics,vid)

Συνταξιούχοι από Τρίπολη: Με πολιτική απόφαση μας έκλεψαν, με πολιτική απόφαση θα μας τα δώσουν πίσω (pics,vid)

Δεκέμβριος 04, 2018 - 12:37
0 σχόλια

Εν όψει του μεγάλου συλλαλητηρίου στην  Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου, οι συνταξιουχικές οργανώσεις ΚΑ - ΟΑΕΕ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΠΟΣΕΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ - ΠΕΤΟΜ - ΤΕ συναντήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το πρωί, προκειμένου να ενημερωθούν για τον αγώνα που πρέπει να κλιμακωθεί.

Στην κάμερα του Arcadia Portal ίλησε ο κ. Διονύσης Σβορώνος, γενικός γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο οποίος είπε:

«Πολιτικά μας τα κλέψανε, πολιτικά θα μας τα δώσουνε πίσω. Ετοιμάζουμε κάθοδο στο Σύνταγμα στις 15/12. Σε αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχαμε με το υπουργείο, εισπράξαμε μόνο κοροϊδία, όπως και από τον Πρωθυπουργό»

«Δεν δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν μονίμως ότι δεν γίνονται περικοπές. Μπαίνει ένα θέμα με τις συντάξεις των παλαιών, αλλά αυτά τα χρήματα μας τα έχουν κλέψει, με πολιτική απόφαση, τα έχουμε πληρώσει, καιμε πολιτική απόφαση θα τα πάρουμε πίσω.
 

Το πρόβλημα είναι πολιτικό, δεν θα γίνουμε ντίλερ των δικηγορικών γραφείων.

«Ο αγώνας έχει να κάνει με τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Δεν μπορούν να εμφανίζουν πλασματικά πλεονάσματα, όταν τα αποθεματικά τα ξαναπαίρνουν για να κάνουν, υποτίθεται, κοινωνική πολιτική. Παίρνουν χρήματα από τα παιδιά μας και τα δίνουν στην κοινωνική πολιτική».»

 

Θέλουμε τις συντάξεις που πληρώσαμε, τα δικά μας χρήματα. Δεν μπορούν αυτόν τον κόσμο να τον κοροϊδεύουν, γιατί παρήγαγαν πλούτο σε αυτή τη χώρα και δεν μπορεί να βγαίνει όποιος θέλει και να δυσφημίζει μια ολόκληρη γενιά.

Ακόμα, στην κάμερα μίλησαν ο κ. Παναγιώτης Πάλμος, οργανωτικός γραμματέας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας, μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεγαλόπολης, Εκπρόσωποι Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεσσηνίας, εκπρόσωποι των συνταξιούχων ΟΑΕΕ από Σπάρτη, Γύθειο, Άργος και Ναύπλιο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημέρωση των συνταξιούχων στο ΕΚΑ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.