Συνεργασία Τσίπρα με ΝΔ βλέπει ο Κωνσταντινόπουλος για το σκάνδαλο Novartis

Συνεργασία Τσίπρα με ΝΔ βλέπει ο Κωνσταντινόπουλος για το σκάνδαλο Novartis

Φεβρουάριος 10, 2018 - 20:20
4 σχόλια

Με αιχμηρό σχόλιο που έγραψε πριν από λίγη ώρα στα social media o βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρει πως δεν πρόκειται να βρουν στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis καθώς υπάρχει συνεργασία Τσίπρα με κομμάτι της ΝΔ

Με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρώτα γίνονται γνωστά τα ονόματα που κατηγορούνται & μετά κάνει έφοδο η οικονομική αστυνομία!

Περιμένει κανείς να βρουν στοιχεία;Όχι βέβαια!Για τα μάτια του κόσμου!

Η συνεργασία Τσίπρα όμως με μεγάλο κομμάτι της ΝΔ είναι απίστευτη, καθώς και η στήριξη που του προσφέρουν!

Μπράβο Αλέξη!

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

κ.κ. βουλευτά βλέπω ότι θέλετε να έχετε την αποκλειστική συνεργασία με την Ν.Δ.? Κάτι ξέρετε εσείς επί του θέματος & μήπως πρέπει να το μάθουν αυτοί που σας ψηφίζουν να πάτε στη βουλή?

Θα σου άρεσε η συνεργασία ΠΑΣΟΚ με ΝΔ κύριε, μου θυμίζετε τον Ίζνογκουντ (που ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του υπάρχοντος χαλίφη). Αρκετά δεν συνεργαστήκατε και τα κάνατε μαντάρα; όχι άλλη συνεργασία.......τέλος πάντων, βεβαίως-βεβαίως!

Αυτού του είδους τις σαχλες ανακοινώσεις γιατί δεν τις λογοκρινετε; Δεν ξέρετε ότι και τα ανθρώπινα νεύρα έχουν όρια; Εκτός και αν είναι ένα ψυχαγωγικο σαχλο ανέκδοτο, προσφορά σας,,στους πικραμένους αρκαδες! Πολύ κακόγουστο και θαθελε λογοκρισία.

Κι αυτό το σαχλο ανέκδοτο σίγουρα του το υπαγόρευσε, ο Βενιζέλος. Κόμβος του δεν είναι ικανός ούτε τα νεύρα των Γορτυνίων να... σπάσει!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.