Συνεργασία Καμμένου - Τατούλη για την αξιοποίηση πρώην στρατοπέδων στην Πελοπόννησο

Συνεργασία Καμμένου - Τατούλη για την αξιοποίηση πρώην στρατοπέδων στην Πελοπόννησο

Σεπτέμβριος 04, 2018 - 16:02
0 σχόλια

Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πέτρος Τατούλης εξέφρασε την πάγια άποψη της περιφερειακής αρχής για την αξιοποίηση των παλαιών στρατοπέδων προς όφελος των Πελοποννησίων πολιτών, σύμφωνα με το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της.

Εξετάστηκε η δυνατότητα παραχώρησης στην Περιφέρεια τμήματος του στρατοπέδου Κορίνθου «Καλογερογιάννη», με σκοπό την αξιοποίησή του.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πρότεινε επίσης την παραχώρηση τμήματος του στρατοπέδου Καλαμάτας «Παπαφλέσσα» στην Περιφέρεια με σκοπό τη δημιουργία πρότυπου campus Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα όλων των συλλόγων και της ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Πελοποννήσου.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εκφράστηκε θετικά για το σχεδιασμό του Περιφερειάρχη και έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Υπουργείου άμεσα να επεξεργαστούν τα αιτήματα αυτά.

Δελτίο τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.