Συνεργασία Κακλαμάνου - Βόσνου για τον Δήμο Τρίπολης;

Συνεργασία Κακλαμάνου - Βόσνου για τον Δήμο Τρίπολης;

Απρίλιος 01, 2019 - 09:56
0 σχόλια

Βόσνος: Πρωταπριλιάτικο αστείο η συνεργασία μου με τον κ. Κακλαμάνο

Πριν από λίγα λεπτά, λάβαμε το παρακάτω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απότον πρόεδρο του ΔΣ Αναστάσιο Κακλαμάνο, ο οποίος καλεί τα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ανακοινώσει τη συνεργασία του... με τον Δημήτρη Βόσνο:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Μετά από ώριμη σκέψη και αμοιβαίες υποχωρήσεις που προέκυψαν μέσα από συζητήσεις και σύγκλιση απόψεων και από τις δύο πλευρές, έγινε κατανοητό ότι αυτά που με ενώνουν με τον φίλο Δημήτρη Βοσνό, είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν…

Σας καλώ σήμερα το μεσημέρι στις 12.00 στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης και Δαρειώτου) προκειμένου να σας ανακοινώσω επίσημα τη νέα συνεργασία  μας για το καλό επιτέλους του Δήμου μας.

Με εκτίμηση,

Αναστάσιος Κακλαμάνος.

Ελπίζουμε να μην είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Θα φανεί!

Προκειμένου το ArcadiaPortal.gr να διασταυρώσει την πληροφορία αποχώρησης του κ. Κακλαμάνου από την παράταξη του κ. Παυλή και τη συστράτευση με τον κ. Βόσνο, ρώτησε σε τηλεφωνική επικοινωνία τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Για την Τρίπολη»  αν αυτό ισχύει ή αν αυτό είναι ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ο κ. Βόσνος φανερά έκπληκτος ανέφερε ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Να αναφέρουμε ότι η απάντηση από του κύριου Κακλαμάνου αναμένεται.

Το email που λάβαμε:

Έξι λεπτά πριν την καθορισμένη συνέντευξη Τύπου το ArcadiaPortal.gr έλαβε την εξής ενημέρωση .

Αγαπητοί μου,
Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά σε όλους σας!
Αναστάσιος Κακλαμάνος.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.