Συνελήφθησαν τρία άτομα για μαστροπεία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για μαστροπεία

Απρίλιος 01, 2015 - 10:34
0 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (31.3.2015) το βράδυ, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 26 και 32 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας (1) 46χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, κατά την οποία συνελήφθησαν οι ανωτέρω, γιατί όπως προέκυψε προήγαγαν στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού, δύο (2) αλλοδαπές υπηκόους Βουλγαρίας.

Κατασχέθηκαν ένα όχημα, το χρηματικό ποσό των -550- ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.