Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Σεπτέμβριος 28, 2019 - 17:34
0 σχόλια

Συνελήφθησαν, χθες (27.9.2019), το απόγευμα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 67 και 23 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (27.9.2019) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, γιατί κατείχαν σε σακίδιο πλάτης, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -330,50- γραμμαρίων, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.