Συνελήφθη στην Αλβανία ο «Μαραντόνα της Αρκαδίας», καταζητούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Συνελήφθη στην Αλβανία ο «Μαραντόνα της Αρκαδίας», καταζητούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Μάιος 27, 2019 - 17:38
0 σχόλια

Στο νοσοκομείο των Τιράνων νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Ένο Μάτα, ο καταζητούμενος από την Ελληνική Αστυνομία ως ο δεύτερος εκ των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο πρώην παίκτης της Δόξας Μεγαλόπολης Ένο Μάτα (δείτε ΕΔΩ) είναι ο ένας από τους 2 κατηγορούμενους για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Κατηγορείται ότι μαζί με τον 32χρονο Λαβντιμίρ ή Μικέλα (όνομα) Ιμπραήμ ή Καστριότ (επώνυμο) είναι οι 2 που σκότωσαν τον γνωστό δικηγόρο. Ήδη ομολόγησε ο 32χρονος ότι ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη και συνελήφθη στην Πάτρα, ενώ ο Ένο Μάτα έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Οι δυο δράστες σύμφωνα με την αστυνομία έλαβαν εντολή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Μάτα μαζί με έναν φίλο του έπεσε σε ενέδρα μελών αντίπαλης συμμορίας  τα ξημερώματα στο χωριό Πόρο της Αυλώνας, κατά ην οποία ο ίδιος τραυματίσθηκε, ενώ ο φίλος του, ηλικίας 22 ετών σκοτώθηκε. Ο 32χρονος Μάτα, που έχει το προσωνύμιο «Φτερωτός Μαραντόνα»  συνελήφθη λίγο αργότερα από την αλβανική αστυνομία. Λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο σε μικρή απόσταση από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής ένα πολυτελές αυτοκίνητο που εκτιμάται ότι είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.