Συνελήφθη ο άνδρας που θώπευε γυναίκες στην Τρίπολη - Πολλά τα περιστατικά

Συνελήφθη ο άνδρας που θώπευε γυναίκες στην Τρίπολη - Πολλά τα περιστατικά

Οκτώβριος 17, 2018 - 08:13
17 σχόλια

Στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης οδηγήθηκε χθες Τρίτη 16 Οκτωβρίου ένας άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με τις περιγραφές γυναικών που προέβησαν σε καταγγελίες, κινείτο με ένα ασημί ποδήλατο, παραμόνευε, τις ακολουθούσε και τις θώπευε.

Ήταν τέλη Σεπτέμβρη όταν μια νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα ένα περιστατικό παρενόχλησης (δείτε ΕΔΩ). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal, δεν ήταν το μόνο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και χθες, σύμφωνα με τις περιγραφές, συνέλαβε τον άνδρα.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, από σήμερα αναμένεται πολλές γυναίκες να περάσουν την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, προκειμένου να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, κινείτο σε πολυσύχναστα μέρη, όπως σε παιδικές χαρές!

Ήταν... κοινό μυστικό στην πόλη

Μάλιστα, μια κοπέλα, μετά την παρενόχληση που βίωσε σε παιδική χαρά, πήγε στους γονείς της τρομαγμένη, οι οποίοι έτρεξαν να αναζητήσουν τον άνδρα στην παιδική χαρά όπου έλαβε χώρα το περιστατικό. Ρώτησαν τους νεαρούς θαμώνες της παιδικής χαράς, οι οποίοι τους είπαν: «Α, ψάχνετε τον Πακιστανό με το ποδήλατο που χουφτώνει»!

Πράγματι, ο συλληφθείς είναι πακιστανικής υπηκοότητας και βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Ε.Γ.

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Αχαχαχα...... Σας παρακαλώ να το στείλετε στο μέσο που έκανε αφιέρωμα για τους πρόσφυγες και της δημοσιογράφου της έκαναν το τραπέζι. Φαντάζομαι θα ήταν άλλη οικογένεια ή θα έλειπε το παλικάρι από το σπίτι εκείνη την ώρα γιατί θα είχει δουλεια

@8.57 o πακιστανός δεν είναι πρόσφυγας ρε άσχετε. Μην μπερδεύεις το κόσμο με τις μακακίες σου. Οι Σύριοι είναι πρόσφυγες

Χαχαχαχαχαχαχα ...ακούτε κόσμε. Μην είσαστε άσχετοι.Αλλη η θώπευση από Σύριο και άλλη από Πακιστανό.Υπομονή λίγο.Μην είσαστε ξενοφοβικοι. Ξέρω και κάτι αναπτυξιακές που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τη ξενοφοβία. Δίνουν καλά φάρμακα που λαμπυρίζουν

O Πακι είναι πρόσφυγας προ Συριακής κρίσης οπότε δεν μετραει.. Νανανανα. Τι άλλο θα διαβάσω εδώ... Στις κούνιες φοβάσαι να πας, πάλι "καλά" που έγινε η ληστεία στο κέντρο της πόλης και αφυπνίστηκαν λίγο οι αστυνομικοί και γυρνάνε λίγο παραπάνω.

Η αναπτυξιακή Πάρνηθα δεν μπορεί να λύσει το θέμα των στερημένων ψυχών με τη βοήθεια του Αγίου Χαραλάμπους;

Σιγά ρε παλιάνθρωποι , βάρβαροι, Τριπολιτσιωτες. Τι έκανε ο ανθρωπάκος? Λίγο κ@λο έπιασε...Δεν τις βίασε κιόλας.. Απαπαπαπα..

@10:53 μάθε την διαφορά των όρων "πρόσφυγας" και "μετανάστης". Ο Πακιστανός είναι μετανάστης ενώ ο Σύριος είναι πρόσφυγας. @09:35 και άλλο η θώπευση από Έλληνα; Κανένας δεν νομιμοποιεί τον έναν ή τον άλλον, αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

αρκετή αμορφωσιά , βαρβαρότητα και φτώχεια εχουμε στην Ελλάδα. Είναι λάθος να κάνουμε και εισαγωγή με το πρόσχημα του ανθρωπισμού για να κονομάνε οι μεσάζοντες (ΜΚΟ,δήμοι,περιφέρειες,πολιτικοι) και για να εχουν φθηνο εργατικο δυναμικό τα αφεντικά.........Τα χειρότερα ερχονται

Καποιοι σας τα ελεγαν στη προηγουμενη δημοσιευση...... Αλλα σας επιασε η αριστερη μαλακυνση.....ξυπνάτε....

Κυκλοφορουν με μεγαλο αερα στη πολη και σε κοιταζουν με κοφτερο βλεμμα που σου κοβονται τα ποδια απο τον φοβο. Να δειτε που στο τελος θα κλειστουμε στα σπιτια μας σαν τα ποντικια.

Να διοργανωσουν αμεσα αντιρατσιστικη πορεια ο Παυλης,ο Βρεντας κ ο Γκεσουρας εναντια στο ρατσισμο κ την ξενοφοβια !

19:52 ο Συριος που πολεμουσε εναντιων της νομιμης κυβερνησης της χωρας του , στο πλευρο διαφορων τζιχαντιστικων ομαδων και εσφαζε συντοπιτες του επειδη ηταν Αλεβιτες ,χριστιανοι και Δρουζοι.Τι ειναι προσφυγας ;; Μεταναστης ;η τρομοκρατης;

@ Χ ,εισαι εκτος θεματος μεγαλε.Για να στο πω τριπολιτσωτικα (Τι σαι συ ρε μαναρι και λες μπαταβομαρες)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.