Συνελήφθη γιατρός και φαρμακοποιός για ναρκωτικά στην Τρίπολη

Συνελήφθη γιατρός και φαρμακοποιός για ναρκωτικά στην Τρίπολη

Μάρτιος 12, 2015 - 11:13
6 σχόλια

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Μαρτίου συνελήφθησαν στην Τρίπολη δύο επαγγελματίες του χώρου της Υγείας για κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και την παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr πρόκειται για έναν 64χρονο φαρμακοποιό και 50χρονο γιατρό , οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Τρίπολη. Ο 50χρονος συνελήφθη για πλαστογραφία και για ναρκωτικά, ενώ ο 64χρονος μόνο για ναρκωτικά.

Δείτε ΕΔΩ τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Πιπέρι!!!!! Θεσμικά επαγγέλματα!!!! άκου γιατρός, φαρμακοποιός....

Οι ανακριτές και οι εισαγγελείς ας αρχίσουν να συλλαμβάνουν και τα θεσμικά όργανα δημαρχους και λοιπούς γραβατομενους για την απίστευτη προσβολή στην ποιότητα ζωής των πολιτών που τους εκλέγουν για να τους υπηρετούν.....

Να σταματισουν οι ποινες χαδι. Ο Εισαγγελεας να ειναι αμείλικτος. Πολυετείς καθείρξεις για του εμπόρους του θανάτου και τα αποβράσματα της κοινωνίας

Βρώμα και υπόκοσμος απο πολίτες υπεράνω πασης υποψίας που εκτός απο το να πουλάνε ναρκωτικά κάνουν και άλλες δουλειές.Η ασφάλεια επ΄ ευκαιρία μπορεί να ανοίξει τον κυκλο των ανακρίσεων για να βγάλει και άλλα λαβράκια.Ασε που μπορεί να κελεηδίσουνε τα πουλάκια απο μόνα τους και για άλλες περιπτώσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.