Συνελήφθη γιατρός από την Τρίπολη που έγραφε παράνομα ναρκωτικά σκευάσματα

Συνελήφθη γιατρός από την Τρίπολη που έγραφε παράνομα ναρκωτικά σκευάσματα

Ιανουάριος 11, 2018 - 11:47
6 σχόλια

Σύμφωνα με το tharrosnew.gr, ένας γιατρός από την Τρίπολη συνελήφθη χθες το πρωί στον πεζόδρομο της Αριστομένους στην Καλαμάτα από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει: «Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο γιατρό, ωτορινολαρυγγολόγο την ειδικότητα, υπήρχε και έγγραφο από τους Επιθεωρητές Υγείας που είχε σταλεί προς όλους τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας, ώστε να μην εκτελούν συνταγές του. Επειδή, δε, δεν είχε πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συνταγογράφησης, έγραφε τις συνταγές χειρόγραφα.

»Ο γιατρός είχε τεθεί σε αργία, διότι είχε προβεί σε παραβάσεις συνταγογράφησης τόσο με ναρκωτικά σκευάσματα όσο και με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα».


6 Σχόλια

κρίμα...

14.21 Για να ρωτάς εσύ. Τί το θέλεις το όνομα ρε κουτσομπόλη; Κατίνες όλοι σας, αμέσως να τον φάτε ζωντανό τον άλλο, όρνεα. Ουστ από δω, που θέλεις και όνομα, λες και δεν θα μαθευτεί. Το θες και γραμμένο στα σάιτ, λεβιέ...

16:56. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ... ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ:

Εξακολουθεί να ασκεί το ιατρικό επάγγελμα ο εν λόγω κύριος (κύριος;)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.