Συνελήφθη 75χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου στην Τρίπολη

Συνελήφθη 75χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου στην Τρίπολη

Μάρτιος 22, 2015 - 15:53
1 σχόλια

Επ' αυτοφώρω ο δράστης

Σήμερα Κυριακή 22/3 στην Τρίπολη συνελήφθη άνδρας 75 ετών με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου. Ο άνδρας συνελήφθη επ' αυτοφώρω, την ώρα που μέσα στο αυτοκίνητό του βρισκόταν κορίτσι 12-15 χρόνων, ρουμανικής καταγωγής.

Πολίτες, οι οποίοι περνούσαν από το σημείο, πρόσεξαν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο και αντιλήφθηκαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε. Κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, και συνέλαβε επ' αυτοφώρω τον 75χρονο, ο οποίος θα ασελγούσε στην ανήλικη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως το κοριτσάκι να εκδίδεται, οπότε η υπόθεση ίσως πάρει νέα τροπή.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας. Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή! Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.