Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ανακοίνωση υποψηφίων στην Τρίπολη (photos+video)

Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ανακοίνωση υποψηφίων στην Τρίπολη (photos+video)

Ιανουάριος 08, 2015 - 19:57
9 σχόλια

Στη συνέλευση θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στην Αρκαδία μετά την έγκριση από την Κεντρική Επιτροπή των επιλογών και της πρότασης που υποβλήθηκε από τις Ο.Μ. της Αρκαδίας.  

Tην Πέμπτη 8 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης, όπου και συζητήθηκε ο σχεδιασμός και οι δράσεις της παράταξης ενόψει εκλογών.

Σε αυτή τη συγκέντρωση θα ανακοινώνονταν και θα παρουσιάζονταν οι υποψήφιοι της παράταξης, αλλά ο κ. Λάζαρης ανακοίνωσε ότι η κεντρική επιτροπή δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη απόφαση καθώς συνεδριάζει ακόμα.

«Έχουμε μία εικόνα για τους υποψηφίους αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο», ανέφερε.

Ο κ. Λάζαρης ανεπίσημα παρουσίασε τον κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο από το Ψάρι Γορτυνίας από τους Οικολόγους Πράσινους, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνοντας την ανάρτηση του ArcadiaPortal.gr η οποία τον ήθελε υποψήφιο.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «είμαστε στο παρά ένα να είμαστε συγκυβέρνηση και να πάρουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για ένα καλύτερο αύριο για μία καλύτερη ζωή για όλους». Στόχος είναι να αλλάξει αυτός ο τόπος πορεία καθώς δεν αντέχει άλλο η κοινωνία.

Ο κ. Κουνέλης στη συνέχεια πήρε το λόγο και μίλησε για τις προεκλογικές περιοδείες των υποψηφίων οι οποίες ξεκινούν από αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου.

Έπειτα ενημέρωσε τους παραβρισκομένους ότι είχε μία θετική εξέλιξη και ότι το ψηφοδέλτιο ο κλείδωσε, αλλά η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει  από τα κεντρικά τις επόμενες ώρες.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΚΑ


9 Σχόλια

Aισιόδοξα πλάνα, αν έλειπε η χρυσομαλλούσα, μιλάμε για εικόνα συνταξιούχων σε καφέ παρηγοριάς

γελάει, πράγματι, ο κόσμος, κι επειδή γελάει τελευταίος, γελάει και καλύτερα. Κρίμα που θα σε στεναχωρήσω, ανώνυμε, αλλά από δω και πέρα λέμε να χαμογελάμε λίγο παραπάνω, με την άδειά σου ή χωρίς αυτήν, όσο για σένα δε χάθηκε κι ο κόσμος, ξυδάκι!

Μαύρο στα κρυφά συμφέροντα! Το απόλυτο μπάχαλο θέλει να κυβερνήσει... Να βγουν στη φόρα οι συμφωνίες με τον κατηγορούμενο για τα στημένα στο ποδόσφαιρο και το μέγεθος της ασχετοσύνης που κουβαλάει ο ΣΥΡΙΖΑ! ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ!

εγω δεν ξερω αν γελαει η αν κλαιει ξερω οτι πασοκ και νδ μας κατεστρεψαν τωρα αν εχει ο συριζα τη δυναμη-τη θεληση-την ικανοτητα να αλλαξει προς το καλυτερο την κατασταση θα το δουμε,γιατι προσωπικα προβλεπω να βγαινει πρωτο κομμα αλλα ρε παιδια ξυπνατε κανα ανθρωπο εκει μεσα.για υπνο πηγαν εκει? ειναι ενας -δυο που σε ολες τις φωτο ριχνουν εναν υπνο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το πουλακι βρε...........κοιταχτε το πουλακι ...........................

Δηλαδή Παπαηλίου γιοκ!!!!!!!!!!!! Μπράβο γιατρέ, τα κατάφερες.....και δεν το περίμενα!!!!!!!!!

Προέχουν οι θεσμικές διαδικασίες στο κόμμα του Γ. Πάντζα, του Χ. Κλυν και της Ραχήλ, αν είσαι καθηγητής εργατικού δικαίου που πας ρε καραμήτρο!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.