Συνέλευση και εκλογές στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου

Συνέλευση και εκλογές στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου

Σεπτέμβριος 14, 2019 - 16:12
0 σχόλια

Σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, η οποία ελήφθη στις 16-8-2019 κατόπιν άσκησης ασφαλιστικών μέτρων από τον κ. Πούλο Παναγιώτη κατά του Συλλόγου, διορίστηκε προσωρινή διοίκηση αποτελούμενη από τα ίδια μέλη του Δ.Σ που εξελέγησαν στις 23-7-2017.

Ως προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου με την επωνυμία «Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας», που εδρεύει στον Πλάτανο Κυνουρίας, σε εφαρμογή των άρθρων 11 & 12 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που λάβαμε κατόπιν συνεδριάσεως, συγκαλούμε τα μέλη σε Τακτική

Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ στη «Βρύση», όπου θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα, που είναι θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διετία 2017- 2019.
2. Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού διετίας 2017-2019.
3. Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ.
5. Ψηφοφορία για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
6. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών.
7. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής δια μυστικής ψηφοφορίας. Ώρα έναρξης ψηφοφορίας η 12:30μ.μ και ώρα περαίωσης ψηφοφορίας η 2:30μ.μ.

Σας ενημερώνουμε ότι είναι αναγκαία η παρουσία όλων σας. Ιδιαίτερα σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται σε αυτήν το ½ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, όποιος και αν είναι ο αριθμός των παρόντων ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ 8 του καταστατικού.
Υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλουν τα παρόντα τακτικά μέλη του Συλλόγου που έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, συμπληρώνοντας σχετική αίτηση το αργότερο μισή ώρα πριν τη διεξαγωγή των εκλογών(άρθρο 12 παρ 2 του καταστατικού).

Σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ 12 του Καταστατικού τα τακτικά ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μπορούν να εκπροσωπηθούν στη Γενική Συνέλευση από άλλο μέλος που θα έχει σχετικά εξουσιοδοτηθεί με βάση έγγραφη εξουσιοδότηση, της οποίας το γνήσιο της υπογραφής έχει βεβαιωθεί είτε από κάποια αρχή, είτε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και έχει κατατεθεί στο Προεδρείο.

Ταμειακώς εντάξει μέλη θεωρούνται τα μέλη που έχουν καταβάλει έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους και τυχόν προηγούμενες οφειλές. Η διετής συνδρομή , με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Επιθυμούμε την παρουσία όλων των μελών μας, περιμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις σας σχετικά με τη δραστηριοποίηση του Συλλόγου στο χωριό μας, να μας επισημάνετε τυχόν λάθη και παραλείψεις και κυρίως να καταθέσετε τις προτάσεις σας για το μέλλον.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Αντωνίου Αθανάσιος Αντωνίου Ελένη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.