Συνεχίζονται τα πυρά από το περιβάλλον Βενιζέλου στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Συνεχίζονται τα πυρά από το περιβάλλον Βενιζέλου στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Μάιος 04, 2018 - 20:33
1 σχόλια

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει το περιβάλλον του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου τις καυστικές παρατηρήσεις κατά του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, βουλευτή Αρκαδίας, λόγω της επιλογής του δεύτερου να επικρίνει τον πρωην πρόεδρο του ΠαΣοΚ για την στήριξη του στο νομοσχέδιο που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γίνεις.

Ο κ Παναγιώτης Ρήγας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Βενιζέλου, σχολίασε χαρακτηριστικά στο Facebook:

Ο ένας ήταν ο πολυμήχανος Οδυσσέας, ήρωας του Ομηρικού έπους της Οδύσσειας. Ο άλλος είναι ο αμήχανος Οδυσσέας, ήρωας του έπους που ο ίδιος φιλοδοξεί να συνθέσει για τον εαυτό του.

«Ο ένας μηχανευόταν και εφεύρισκε λύσεις για να ξεπερνά κολοσσιαία εμπόδια και να επιτυγχάνει τους στόχους του. Ο άλλος με τακτικισμούς και φτηνά κολπάκια αγωνίζεται να γευτεί καρπούς από τα ψηλά κλαδιά του δέντρου της πολιτικής. Το ανάστημά του όμως (το πολιτικό εννοώ) δεν του το επιτρέπει και αυτό τον κάνει πιο αμήχανο!».

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όσο στήριζε τον κ.κ. Μπένυ ήταν καλός ο Οδυσσέας, τώρα στην πυρά εεεεε, αλλά δεν έχει τα κότσια να του το πει ο ίδιος και βάζει τους υπαλλήλους του, να την πέσουν στον Οδυσσέα......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.