Συνεχίζονται οι κλοπές στα χωριά της Γορτυνίας

Συνεχίζονται οι κλοπές στα χωριά της Γορτυνίας

Νοέμβριος 26, 2018 - 14:30
0 σχόλια

Ανάστατοι είναι οι μόνιμοι ιδίως κάτοικοι των χωριών μας, από τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών, που συμβαίνουν σ’ αυτά. Την Πέμπτη 22/11/18, νέο κρούσμα είχαμε στην Παναγιά (Ζέρζοβα). Κλέφτες διέρρηξαν σπίτι ζεύγους, την ώρα που βρίσκονταν στις αγροτικές τους δουλειές. Την Ζέρζοβα την έχουν βάλει καλά στο μάτι, οι κλέφτες, αφού εκεί ανοίγουν σπίτια μονίμων κατοίκων και ακόμη και κάποια κλειστά. Πριν λίγες ημέρες κρούσμα κλοπής είχαμε και στου Ράφτη, αλλά και σε άλλα έρημα χωριά μας.

Οι λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοι, ανησυχούν ακόμη και για την ζωή τους, έχοντας υπόψη τους, ότι δεν υπάρχουν περιπολίες από αστυνομικό αυτοκίνητο!!! Οι κλέφτες παρακολουθούν επισταμένα την κίνηση των κατοίκων, πότε απουσιάζουν, που πάνε, πόσο χρονικό διάστημα θα λείπουν…

Δεν μένει παρά να οργανωθούν περιπολίες από μονίμους κατοίκους και αν καταγράφουν την κάθε ύποπτη κίνηση αγνώστων αυτοκινήτων, κάτι που συμβαίνει και σε άλλα χωριά. Οι σύλλογοι των χωριών μας, μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Από το zatounanews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.