Συνεχίζονται οι εγγραφές στον ΚΟΑΤ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον ΚΟΑΤ

Σεπτέμβριος 10, 2018 - 08:36
0 σχόλια

Συνεχίζονται σήμερα 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 – 7:30 μμ, στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης οι εγγραφές στον ΚΟΑΤ Τρίπολης. Τα τμήματά μας αφορούν: το βρεφικό τμήμα, τμήματα εκμάθησης στην μικρή και στην μεγάλη πισίνα, τμήματα επιλέκτων, προαγωνιστικά, αγωνιστικά τα τμήματα κοινού,  ολιγομελή τμήματα και τμήματα ομαδικών εγγραφών. Για φέτος ο ΚΟΑΤ καινοτομεί λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να υποστηρίξει τη λειτουργία ομάδας υδατοσφαίρισης (polo), στην πόλη της Τρίπολης για παιδιά ηλικίας από 7 έως 10 ετών.

Όλες τις παραπάνω πληροφορίες παρέχουν η Αρχιπροπονήτρια κα Κωστούλα Οικονόμου, οι γυμναστές Τρύφωνας Πετρόπουλος, Κώστας Τριανταφύλλου και Ελένη Μανιάτη.

Στις εγγραφές θα παρευρίσκονται η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κα Λέτα Παπαλοπούλου - Χρυσικού, η Γενική Γραμματέας κα Τζένη Λούτου - Κορομηλά και η Ταμίας κα Ελένη Καλδή.

Στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης σας για τον ΚΟΑΤ, καλούμε τους γονείς και τα μέλη μας να κάνουν εγκαίρως τις εγγραφές τους για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων μας.

Καλούμε επίσης νέους γυμναστές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με την υποβολή βιογραφικού στον ΚΟΑΤ.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος του ΔΣ

Χριστίνα Καλαθά

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.