Συνεχίζονται οι δράσεις του ΚΟΑΤ

Συνεχίζονται οι δράσεις του ΚΟΑΤ

Ιούνιος 25, 2019 - 14:39
0 σχόλια

Το καλοκαίρι σιγά – σιγά στην ορεινή Τρίπολη, παίρνει τη θέση του. Έτσι και ο ΚΟΑΤ συνεχίζει τις εξαιρετικές δραστηριότητές του στη μοναδική κλειστή κολυμβητική υποδομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τους αθλητικούς και κολυμβητικούς στόχους που τίθενται από την αρχή της χρονιάς.

Οι πρόθυμοι και ατρόμητοι μικροί μας φίλοι, απολαμβάνουν τη δροσιά του νερού που συνδυάζεται με παιχνίδι στο τμήμα του Baby swimming. Παράλληλα αποκτούν την αίσθηση ασφάλειας και αυτόνομης κίνησης μέσα στο νερό, που παρέχεται από την υψηλή υποστήριξη της ομάδας των γυμναστών μας και εξασφαλίζει μία νότα δροσιάς και χαλάρωσης στις σημαντικές υποδομές της ορεινής μας πόλης.

Από την άλλη οι μικροί μας φίλοι που συμμετέχουν στο Tripolis Sports Camp, παίζουν αμέριμνοι και χαρούμενοι τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη πισίνα, είτε με τη μπάλα, είτε στις τσουλήθρες, είτε σε διάφορες διαγωνιστικές δράσεις, που οργανώνουν οι γυμναστές μας.

Και οι «μεγάλοι», της Προαγωνιστικής και της Αγωνιστικής ομάδας του ΚΟΑΤ, «προπονούνται» αφού έχουν πετύχει τους υψηλούς στόχους συμμετοχής στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Οι αγώνες αυτοί διοργανώνονται με την υψηλή επίβλεψη και υπευθυνότητα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Οι αθλητές μας αξιοποιώντας τη δύναμη της υποδομής του Κολυμβητηρίου, θα εκπροσωπήσουν τον εαυτό τους και τον ΚΟΑΤ, στην τόσο σημαντική διοργάνωση που διεξάγεται τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο και στην Αθήνα.

Το κολύμπι στην Τρίπολη, το καλοκαίρι δείχνει την αξία του!!  

Επιτυχίες στα παιδιά μας και καλή δροσιά για όλους!!!!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΘΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ                                    ΛΟΥΤΟΥ – ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΤΖΕΝΗ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.