Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Άθλο Μαινάλου

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Άθλο Μαινάλου

Οκτώβριος 11, 2018 - 17:25
0 σχόλια

Οι δηλώσεις συμμετοχής  κλείνουν στις 13/10/2018 στις 22:00

Ο Άθλος Μαινάλου 2018 (run+bike), θα γίνει  για ένατη  συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 20-21/10/2018 στην περιοχή της Βυτίνας με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας.

Οι αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο είναι το Σάββατο αγώνας  mountain  runnning  19 km και την Κυριακή αγώνας  mountain bike 15 και 37 km.

Φέτος για πρώτη χρονιά θα γίνει και παράλληλη εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, με την ονομασία ΒΥΤΙΝΑ 3km night run, η οποία θα είναι νυχτερινός αγώνας δρόμου 3 χιλιομέτρων στα  ασφάλτινα δρομάκια της πανέμορφης Βυτίνας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής  κλείνουν στις 13/10/2018 στις 22:00.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον Άθλο  Μαινάλου 2019 mountain runnning
1.Διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΓΩΝΑ.
2.Κάντε κλικ στο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   και συμπληρώστε στην ηλεκτρονική δήλωση τα στοιχεία σας.

Η παραλαβή του αριθμού σας θα γίνεται στην γραμματεία του αγώνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, της απόδειξης τραπέζης από την πληρωμή της συμμετοχής σας και εφόσον έχετε συμπληρώσει και υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής σας.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Arcadia Portal.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.