Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα φανάρια στην Τρίπολη

Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα φανάρια στην Τρίπολη

Οκτώβριος 09, 2019 - 22:06
0 σχόλια

Για τα φανάρια στην οδό Σπάρτης που δεν είναι σε λειτουργία ρώτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Γούργαρης στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

«Οι φωτεινοί σηματοδότες στην οδό Σπάρτης δεν λειτουργούν εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, υπάρχει κυκλοφορικό, έχουν γίνει μικρά ατυχήματα. Γιατί δεν λειτουργούν», ρώτησε;

Στην ερώτηση απάντησε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέροντας ότι υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με την πλακέτα. «Αναμένουμε την πλακέτα που έχει πάει για επιδιόρθωση»

Η πλακέτα έχει καεί και την αναμένουμε.

Επίσης ο κ. Γούργαρης ζήτησε να συζητεί το θέμα των εργαζομένων στην κοινωφελή εργασία των οποίων λήγουν οι συμβάσεις, αναφέροντας: «Στο λιγοστό προσωπικό του δήμου, οι εργαζόμενοι παίζουν και αυτοί στην κοινωφελή εργασία, πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό το θέμα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι καλύπτουν πάγιες ανάγκες, πρέπει να κάνουμε αυτές τις συμβάσεις αορίστου χρόνου».

Ο δήμαρχος Τρίπολης απάντησε στην ερώτηση τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή έχει μεριμνήσει για αυτό και ότι έχουν γίνει συζητήσεις.

«Δεν είναι θέμα του δήμου, αλλά του γενικού καθεστώτος, ο ΟΑΕΔ θα βγάλει την νέα προκήρυξη για να έρθουν οι νέοι 8μηνίτες. Αυτή είναι η νομοθεσία, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, είπε.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.