Συνεχίζεται και σήμερα η υποβολή αιτήσεων για την καταγραφή ζημιών

Συνεχίζεται και σήμερα η υποβολή αιτήσεων για την καταγραφή ζημιών

Ιούνιος 29, 2016 - 12:52
0 σχόλια

Συνεχίζεται και σήμερα 29/06/2016 η υποβολή αιτήσεων για ζημιές που υπέστησαν:

Κτίσματα (υπόγεια, κύρια κατοικία, βοηθητικοί χώροι, αγροτικές αποθήκες, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, επαγγελματικοί – βιοτεχνικοί- βιομηχανικοί χώροι κτλ)
Μηχανολογικός, γεωργικός, οικιακός και λοιπός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις
Πρώτες ύλες, εμπορεύματα, οχήματα και λοιπά μηχανήματα.

Για την όσο το δυνατόν πληρέστερη καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν, παρακαλούμε όλους τους κατοίκους στις πληγείσες Δημοτικές Ενότητες, να ΜΗΝ μετατοπίσουν αντικείμενα (έπιπλα κτλ) και οικοσυσκευές που υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν αλλά και να ΜΗΝ αποκαταστήσουν ζημιές που θα εμποδίσουν την διαπίστωση της ζημιάς, μέχρι την επίσκεψη του αρμόδιου κλιμακίου ελέγχου.

Υποβολή αιτημάτων

Οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης θα παραμείνουν ανοιχτές σήμερα έως και τις  9 το βράδυ, για την υποβολή και παραλαβή αιτημάτων.

Διευκρινίζουμε ότι στην παρούσα φάση ΔΕΝ προσκομίζονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

  ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
1

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Λαγοπάτη & Αταλάντης – Ισόγειο  - Γραφείο Πρωτοκόλλου, στην οποία θα απευθύνονται και οι κάτοικοι της Δ.Ε Λεβιδίου Μαντινείας, Φαλάνθου, Βαλτετσίου και Σκιρίτιδας

2 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΓΕΑΣ: τηλ:2713 600200 (τοπικό γραφείο)
3 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΥΘΙΟΥ: τηλ: 2713 600900 (τοπικό γραφείο)
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.