Συνεχίζεται η κατρακύλα

Συνεχίζεται η κατρακύλα

Φεβρουάριος 25, 2017 - 17:04
11 σχόλια

Βαριά άρρωστος δείχνει να είναι ο Αστέρας, καθώς γνώρισε και άλλη βαριά ήττα, αυτή τη φορά από τον Πλατανιά με 3-0.

Πολλοί πίστευαν πως η απομάκρυνση του Ελευθερόπουλου θα «ξυπνούσε» τους  Αρκάδες και θα έφευγαν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τα Χανιά, Δυστυχώς, όμως, η αγωνιστική κατρακύλα συνεχίζεται και έφυγαν από την έδρα του φορμαρισμένου Πλατανιά με το βαρύ 3-0. Η αμυντική λειτουργία του Αστέρα ήταν κάκιστη, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλεύονται και να παίρνουν από το 23ο λεπτό το προβάδισμα με γκολ του Γιακουμάκη. Στην επανάληψη ο Πλατανιάς μπήκε ακόμα πιο δυνατά και στο 51' έκανε το 2-0 με τον Μενδρινό, με το παιχνίδι να τελειώνει ουσιαστικά στο 63ο, όπου οι κόκκινοι πέτυχαν το 3-0 με τον Μουνάφο.

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας (23' Γιορέντε), Σκαρντοβέλι, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (78΄Στανιστάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνιεβιτς (64΄ Πριντέτα).

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Γκάιντουτσικ (61΄Ιωαννίδης), Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα (46΄ Φαρίνια), Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

Δείτε εδώ τα γκολ του αγώνα

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Κατα τ αλλα ο Ελε εφταιγε για το χαλι της ομαδας. Να δω τι θα λενε τωρα οι απολιτιστοι που τον αποδοκιμαζαν οικτρα με τον ΠΑΟ, οι οποιοι πρεπει να ντρεπονται. Ο ανθρωπος αυτος ειναι στολιδι για το ποδοσφαιρο και τη χωρα και την ομαδα την ειχε μεταμορφωσει. Ηταν οτι πιο υγιειες ειχε να επιδειξει η ομαδα φετος και για να γλιτωσουν διοικηση και παικτες τον χρησιμοποιησαν ως εξιλαστηριο θυμα. Τωρα να δω τους ασχετους στην κερκιδα ποιον θα στοχοποιησουν....

Ρε πάρτε το χαμπάρι μόνο ο Μαρινάκης πληρώνει και φέρνει παιχταράδες.Οι άλλοι είναι ανεμομαζώματα.Και η κατρακύλα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη .Μήπως πέσετε και Β Εθνική.Το ίδιο θα πάθει και ο Παναρκαδικός.Σε λίγο και αυτοί που έχουν τον Αστέρα θα φύγουν.Ξυπνάτε ρεεεεεεε.

ειχα να γραψω καιρο...................................ο ξενερωμενος ντε που τα εγραφα απο το καλοκαιρι και μερικοι κοροιδευατε χλεβαζατε κλπ (οι διορισμενοι της διοικησης ) τι λετε ρε παλικαρια τωρα μετα απο τοσοοοοοοοοοοοοοοο καιρο? ειχαμε δικιο εμεις που τα λεγαμε απο το καλοκαιρι η εσεις τελικα? ΣΟΥΡΓΕΛΟ καταντησατε την ομαδα ρε σεις,δεν φταιει οποιος εκανε τον προγραμματισμο ε!!!!!!!!!!!!!!!!φταινε οι αλλοι ,εμεις που γραφουμε γιατι εμεις δεν τον αγαπαμε τον αστερα ,αντε προλαβαινετε να πεσετε κατηγορια,με το καλο στη Β ΕΘΝΙΚΗ

Και το ωραίο είναι ότι το ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΡΤΑΛ απέσυρε το συνεχίζεται η κατρακύλα από πρωτοσέλιδο και το πέρασε στα αθλητικά.Λες και δεν θα το διαβάζαμε.

Το τερματίσατε ρεεεεεε !!! Ομάδα μοντέλο, την κάνατε .......καπέλο ! Πιο κάτω κι΄απ΄τον πάτο ....

Κατρακύλα χωρίς τελειωμό !!! Καλλίτερο το χαρτί τουαλέτας από την άμυνα της ομάδας !! Καλά όλοι οι αρμόδιοι ΤΥΦΛΟΙ είναι και δεν το βλέπουν ;; Εκτός αν γίνεται σκόπιμα ο διασυρμός του άλλοτε κραταιού ΑΣΤΕΡΑ !! Κάθε αγωνιστική και δηλητήριο στους όποιους φιλάθλους έχουν απομείνει ... Δεν αξίζει τέτοιο ρεζιλίκι η ομάδα κύριοι ...

Κολίνα άσε τα γουρνοσφάγια και πιάσε το φραγγέλιο όσο είναι νωρίς......όλοι από σένα τρώνε και γλεντάνε, δώστους να καταλάβουν ποιος είσαι!

Που είναι εκείνοι οι 15 οργανωμένοι Τίγρηδες;Γιατί δεν μιλανε τα παιδάκια.Μήπως τους τράβηξαν το αυτάκι;

οι ανώνυμοι σχολιαστές βγήκαν από το λαγούμι τους! Σαν τα λαγουδάκια ή μάλλον σαν τους αρουραίους. Είναι αυτοί που δεν έχουν πατήσει ποτέ σε γήπεδο, είναι αυτοί που δεν πληρώνουν ποτέ ούτε ένα ευρω και έχουν το θράσσος να μιλάνε και να γράφουν αηδίες! Μόνο αηδία προκαλούν οι τύποι αυτοί που κρύβονται πλέον κάτω απο τα φουστάνια που φοράνε

Αναγνώστου και εισιτήριο έχουμε και παντελόνια φοράμε.Και μάλιστα με φαρδύ καβάλο ξέρεις γιατί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.