Συνεχίζεται η εργολαβία για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι

Συνεχίζεται η εργολαβία για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι

Οκτώβριος 09, 2019 - 22:23
1 σχόλια

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου συζητήθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ -και πάλι- το θέμα της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων, ως προς την εργολαβία της φύλαξης του χώρου στο Μεγαβούνι, η οποία δεν έχει προχωρήσει εδώ και έναν χρόνο.

Ο κ. Σμυρνιώτης λαμβάνοντας τον λόγο, είπε ότι η παράταση της εκκρεμότητας αυτής μόνον κόστη μπορεί να έχει για τον Δήμο, και είπε ότι η παράταξή του καταψηφίζει την εισήγηση.

Ο κ. Παυλής είπε ότι ο εργολάβος «καλά λέει αυτά που λέει», αλλά και ότι έχει θέσει αυτά τα ερωτήματα εδώ και έξι μήνες. Για κάποιους λόγους έχουν καθυστερήσει από την Υπηρεσία». Ο κ. Τζιούμης απαντώντας, είπε ότι τον έψαχναν τον εργολάβο για περίπου 15 ημέρες, με τον κ. Παυλή να ανταπαντά ότι ουσιαστικά για το ζήτημα φταίει ο επιβλέπων του έργου, που είχε εξαφανιστεί για έξι μήνες.

Ο κ. Τσιαμούλος είπε, από την πλευρά του, ότι η παράταξή του είχε θίξει πολλές φορές το θέμα, ότι είχε εγείρει ενστάσεις για τις σταλίες της εργολαβίας, και ότι παραδοσιακά και σταθερά δεν μπορεί να το ψηφίσει.

Ο κ. δήμαρχος απάντησε ότι δεν δουλεύει η εργολαβία, ότι δεν δούλευε έναν χρόνο ο εργολάβος, αλλά τώρα θα αρχίσει να δουλεύει, με τον κ. Σμυρνιώτη αστειευόμενο να παρατηρεί «να δουλεύει, να κάνει τι;».

Τελικώς, το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ;;; ΤΙΠΟΤΑ ΕΕΕ.... ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΜΙΛΑΣ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ;;Ο ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗΣ;;;; ΜΟΝΟ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.